Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A falusi lányok tényleg könnyűvérűek és végig megy rajtuk az egész falu meg a szomszédfalúk is? Ezt hallottam
Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 23:48
1/10 anonim válasza:
Én meg azt hallottam hogy hülye vagyok. Hülye leszek ettől? Naná. De akkor minek írtam ezt ide? Mert hülye vagyok.
2/10 anonim válasza:
Ez pont olyan,mint,hogy a városiak között is van mind2...
Én falusi vagyok,és nem ribizliskedek,de van 1-2 ismerősöm,akiken az egész körzet végigment :$
3/10 anonim válasza:
Igen meg a szomszévd falunak a szomszéd faluja, aztán annak is a szomszéd faluja, aztán annak is a szomszéd faluja, aztán annak is a szomszéd faluja, aztán annak is a szomszéd faluja csak ennyien
4/10 anonim válasza:
Ez baromság. Nem attól függ, hogy egy lány könnyű vérű, vagy sem, hogy hol lakik. Személyiség függő. Városi is pont úgy lehet könnyű vérű, falisi is lehet pont úgy önmegtartóztató...egyáltalán nem lakhely kérdése.
5/10 anonim válasza:
Vagy csak nagyon szeretik a kolbászt meg a tojásokat :$
6/10 anonim válasza:
Én meg azt, hogy ez a panelprolikra jellemző inkább, akik unalmukban azt sem tudják mit csináljanak.
És a falu amúgy sem tud rajtuk keresztülmenni, mivel az épületek halmaza.
7/10 anonim válasza:
Én falusi vagyok. (fiú) Vannak könnyűvérűek de inkább a 15, 16 év körüliek között. Aki azt a kort túlélte, az már nem mondható annak. Persze kivételek mindig vannak és nagyobb a hangja, mint városon, mert itt kevesebben laknak és nem lehet úgy elvegyülni. De szerintem az arány kb. ugyanaz lehet, csak számszerűleg városon azért vannak többen az ilyenek, mert ott alapból többen laknak. Mondjuk hozzátenném, hogy az unalom miatt a panelben tényleg jobban el tudom képzelni, hogy másra nem futja..
8/10 anonim válasza:
igen, főleg nyáron. szerinted minek van az a sok szalmakazal?
az az "ugróiskola".
9/10 anonim válasza:
Persze. Mind ilyen. A pestieken meg egész Pest, sőt még Vecsés is.
10/10 anonim válasza:
Igen, egészen az ötödik faluig. A hatodiknak csak a fele. Viszont 3 falu (kivéve, ha pont a hatodik) helyettesíthetö egy kisebb várossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!