Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Itt a nyár, bulik, felejthetet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt a nyár, bulik, felejthetetlen éjszakák, csajozás/pasizás, szex vagy párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Decemberben még 103 kilót nyomtam, ebből mára leadtam annyit, hogy a mérleg 68at mutat. Nem kell mondanom, 175 centimhez iszonyat jól mutat, a kisugárzásom kb 120%al megnőtt az önbizalmam is, de nem lettem nagyképű/beképzelt csak büszke. Mivel 19 éves vagyok és 19 év után most sikerült azt elérnem, hogy vékonynak neveznek, bár én inkább normálisnak mondanám.. ezért a fiúk is eléggé felfigyeltek rám, (ehhez még hozzá kell szoknom :)) akad köztük ki kapcsolatot akar, ki csak kavargatni stb.. eddig életemben 2 fiúval szexeltem ezek közül egyik volt csak a barátom (nem, nem 100 kilósan, akkor 75 voltam és még azzala súlyommal is jól néztem ki) több fiúval meg csak ez-az történt. Lett egy fiú aki komolyabban tervezné velem, én is vele, de ott van a fejemben, hogy ez lenne életem nyara, szépen, buli, fiúk, élvezni, ahogy akarnak, ahogy flörtölnek és lehet jobb fiút is kapnék idővel... :) ha a kapcslatot választom nem fogom kiélni magam, ha az életem nyarát választom, lehet lecsúszok egy igazán szerető fiúról. Mit tennétek a helyemben?

2014. máj. 8. 04:34
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
90%
Elmeorvost elsősorban!
2014. máj. 8. 05:28
 2/30 anonim ***** válasza:
36%
Használd ki az összes pasit. Csinálj ugy mintha kellenének aztán dobd el őket. Nyirjad az egojukat!
2014. máj. 8. 05:47
 3/30 anonim ***** válasza:
a 19 evedhez kepest nem sok tapasztalatod van az elet ten abbol amit leirsz elegge ezt lehet kiolvasni..mit tegyel? semmit abszolute semmit vard anyarat jarj el szorakozni ide oda aztan ahogy esik puffan ha megismerkedsz valakivel es ugy erzed hogy jo vagy tartalmas a kapcsolat akor ugysem fogod ott hagyni mert jol erzed magad vele ha pedig unalmas akkor majd lessz masik ami utan megint lessz masik es az akiben latsz fantaziat es szimpatikus azzal talakozzal gyakrabban...Kivel fekudj le kivel nem ezt sm lehet kategorikussan kimondani ezt te fogod erezni hogy ez vagy az latszatra okos vagy muvelt vagy csak az agyba akar tenni..te tudod mit akarsz vagy hogy vegig probaljal par takyost aki beled maszatolja a farkat aztan ott hagy mert masra nem is jo mert nem lehet semmi ertelmesset beszlgetni vele vagy semmi komoly erdeklodesi kore nincs...Fiatal vagy semmirol nem maradtal le az ido neked dolgozik. Amikor jon az aki neked teszik es a te igenyednek megfelel azzal amjd el tudsz szorakzni jarni tancolni moziba esteleg ha igenyetek van ra muzeumba es egyutt megismeritek egymast es a hasonlo erdeklodesi korotok fog benneteke jobban osszehozni ha ez nincsne akkor smemi nem fog teged senkivel megfogni..de ha csak szamokat akarsz hogy ezen a nayron hany fiuval kamatyoltal akkor durr bele es fekudj le mindekivel..aminek az eredmenye lessz hogy ki egsz es nem less zsemmi komoly igenyed semmi tartalmas kapcsolatra..te tolled fugg mit akarsz s mire van igenyed... (Ismertem mevekkel ezelott egy lanyt vagy 20 eve..sokan csapatak neki a szelet lefekudt sok fiuval egy ido utan olyan is volt es hallottam hogy mindekivel akivel lefekudt annak az ondojaval egy penz eremet a falra ragasztott a szobajaban..egyszer valaki megkerdezte mi eza kiallitas..nevetve mondta hogy a skalpjai...elterjedt rolla ez es a fiuk elmaradtak hogy micsoda kis olcso szakadek mert fuvel faval lefekszik..pedig fiatal volt es kivancsi...ebek mulva sem ment ferjhez mert ugy belsoleg mint szellemileg megromlott es egyedul maradt ) Gondolkozz ezen es ne legyel ilyen te legyen ennel tobb es legyen ertekrenden magasabb mint az aki manak el es ma jo de nem figyelsz a holnapra..Akit ertekesnek tartasz azal jarj aki nem felel meg a te ertekrendedben a megfeleo hlyen azzal lazitsal es ne epitsel tartos kapcsolataot.. Sok sikert es legeyl egy picit okosabb mint akivel eppen jarsz ..nezz fel ra es ha van mire felnezni ra akkor az az akire te varsz talan.. sok sikert neked
2014. máj. 8. 06:05
 4/30 anonim ***** válasza:
98%
Menj bulizzál, azután gyere vissza ide sírni, hogy minden fiú csak kihasználni akar.
2014. máj. 8. 06:06
 5/30 anonim ***** válasza:
Életed nyara
2014. máj. 8. 06:54
 6/30 anonim válasza:

Mit ėrzel?:O

Irjad... jot ėrzem

2014. máj. 8. 07:17
 7/30 anonim ***** válasza:
90%
kiélés nem létezik. a tested pedig csak ruhában szép fogyás után, ezért jobban jársz ha azt választod aki szeret. különben le fognak tőled konyulni. vékony az még nem vagy, :D
2014. máj. 8. 07:23
 8/30 anonim ***** válasza:
ha szex kell en bent vagyok
2014. máj. 8. 07:30
 9/30 Noydra ***** válasza:

Hol lennél te vékony...:D

Tégy, amit akarsz. Hátha kiégetnek.

2014. máj. 8. 07:48
 10/30 anonim ***** válasza:

Ne gyere össze olyan fiúval aki úgy érzed nem elég jó neked, mert azt a fiút meg sem érdemled, majd idővel rájössz hogy a törődés odafigyelés mennivel többet ér mint hogy az álompasi kinézetű pasit keresd

Szóval inkább bulizz mint hogy őt bántsd azzal hogy nem vagy őszinte és elég érett

2014. máj. 8. 08:18
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!