Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Itt a nyár, bulik, felejthetet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt a nyár, bulik, felejthetetlen éjszakák, csajozás/pasizás, szex vagy párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Decemberben még 103 kilót nyomtam, ebből mára leadtam annyit, hogy a mérleg 68at mutat. Nem kell mondanom, 175 centimhez iszonyat jól mutat, a kisugárzásom kb 120%al megnőtt az önbizalmam is, de nem lettem nagyképű/beképzelt csak büszke. Mivel 19 éves vagyok és 19 év után most sikerült azt elérnem, hogy vékonynak neveznek, bár én inkább normálisnak mondanám.. ezért a fiúk is eléggé felfigyeltek rám, (ehhez még hozzá kell szoknom :)) akad köztük ki kapcsolatot akar, ki csak kavargatni stb.. eddig életemben 2 fiúval szexeltem ezek közül egyik volt csak a barátom (nem, nem 100 kilósan, akkor 75 voltam és még azzala súlyommal is jól néztem ki) több fiúval meg csak ez-az történt. Lett egy fiú aki komolyabban tervezné velem, én is vele, de ott van a fejemben, hogy ez lenne életem nyara, szépen, buli, fiúk, élvezni, ahogy akarnak, ahogy flörtölnek és lehet jobb fiút is kapnék idővel... :) ha a kapcslatot választom nem fogom kiélni magam, ha az életem nyarát választom, lehet lecsúszok egy igazán szerető fiúról. Mit tennétek a helyemben?

2014. máj. 8. 04:34
1 2 3
 21/30 Noydra ***** válasza:
100%

"Tudom mit akarok az élettől"

"Nem ez volt a kérdés"

Jaa, nem, nem az volt.:D

Mikor azt sem tudod eldönteni, hogy a p.i.náddal mit csinálj.:D

Nálam te is leszerepeltél volna, mint nő.

2014. máj. 8. 09:38
 22/30 anonim ***** válasza:
Nálam már a kérdés kiírásakor leszerepelt... Szerintem eléggé beképzelt és nagyképű lettél. Pont olyan, mint akik korábban esetleg bántottak téged. Büszke lehetsz magadra.
2014. máj. 8. 10:18
 23/30 A kérdező kommentje:
Engem sosem bantottak ...:D es nem.lettem nagykepu. Ez csak kotodee a reszedrol ebbol a.monologombol egyatalan nem az jon le hogy bekepzelt lwttem mert ne csak buszke vgyok magamra hogy elertem a celomat :) az miert bekepzeltseg ha.leirom hogy azota szeretnek a fiuk? Nem ertem miert baj ha valaki szereti.magat :D elsosorban magaddal.legyel kibekulve masodszor meg szeresd magad mert addig mast sem.fogsz tudni szeretni. :)
2014. máj. 8. 10:27
 24/30 anonim ***** válasza:

# 23:

Nem az a baj, hogy szereted magad és hogy tetszel a fiúknak, hanem az, hogy szét akarod kefélni a nyaradat. Már az is nagyon elgondolkodtató, hogy felmerült ez nálad, mint opció...

Ha lenne egy fix barátod, valószínű, hogy őt is megcsalnád, hiszen nem szeretnél semmiről sem lemaradni...

A végét pedig úgy írod, mintha nekem problémáim lennének, holott nincsenek.

2014. máj. 8. 10:36
 25/30 A kérdező kommentje:

Helohelo nem szetkefelni akarom a nyarat hanem eldogadni a fiuk kozeledeset flortolgwtni stb ha becsuszik egy egy akkor istenem egyszer elunk:D nem ugyanaz :D

hat mert ugyirtad mintha problema lenne h meg vagyok elegedve magammal

2014. máj. 8. 10:55
 26/30 anonim ***** válasza:

# 25:

Nem probléma, csak azért mert sikerült lefogynod és tetszel magadnak, még nem kell felborítanod a saját értékrendedet...

Becsúszik egy... öregem. :D Több fog itt becsúszni és ezek szerint mégis szét akarod kefélni a nyarat. :D

2014. máj. 8. 11:08
 27/30 Noydra ***** válasza:
66%
Partyr.i.banc, egyes csapó, TESSÉK!
2014. máj. 8. 12:18
 28/30 PearlDiver ***** válasza:

Ha ezen már ilyen szinten elgondolkodtál, akkor hagyd azt a szegény srácot. Menj csak bulizni, ha erre vágysz most, csak arra ne nagyon számíts, hogy eközben találkozol életed szerelmével, inkább csak puncivadászokkal lesz dolgod. Persze kívánom, hogy találj társat - de semmiképp ne hülyíts valakit, aki nem jelent sokat, csak épp kéznél van.

24f

2014. máj. 8. 15:12
 29/30 A kérdező kommentje:
Koszonom a normalis valaszt :) nem nem vagyok olyannem hulyitenek en senkit...
2014. máj. 8. 16:02
 30/30 anonim ***** válasza:
Én nem csak nyáron szexelek.
2014. máj. 9. 17:30
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!