Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Félrelépés, nyitott kapcsolat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félrelépés, nyitott kapcsolat, ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Ha egy ferfi felreengedi a baratnojet,nem szereti mar (?)

Azt mondja azert,hogy nekem jo legyen ha vagyom masra...

En ezt nem ertem....

2014. máj. 8. 10:18
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Lehet szabadulni akar tőled, csak nem meri megmondani!
2014. máj. 8. 10:21
 2/25 anonim ***** válasza:
Sosem értettem az ilyen a kapcsolatokat, nem akarok bíráskodni, de nem tudom elképzelni, hogy valaki nyugodt lélekkel ezt bírja mondani annak, akit szeret. Ezt már inkább csak szexkapcsolatnak gondolnám.
2014. máj. 8. 10:23
 3/25 A kérdező kommentje:

Lassan 7 eve vagyunk egyutt...

paran gondolom emlekeznek a multkori kerdesemre....

2014. máj. 8. 10:24
 4/25 anonim ***** válasza:
Nem emlékszem! Írd le privibe ha van kedved!
2014. máj. 8. 10:27
 5/25 A kérdező kommentje:
www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__5646700-mit-tennetek-ha-a-parotok-csak-napi-1x-akarna-szexelni
2014. máj. 8. 10:31
 6/25 Költőnő? ***** válasza:
Én csak annyit kérdeznék h van értelme olyan kapcsolatnak ahol a vágy a másik iránt szinte zéró és más kúrogatja ?
2014. máj. 8. 11:02
 7/25 A kérdező kommentje:
Te mirol beszelsz?En kivanom ot...
2014. máj. 8. 11:10
 8/25 Költőnő? ***** válasza:
Az ő oldaláról beszélek. Hisz gondolom az a gond, h neked nagyobb lényegesen az igényed.
2014. máj. 8. 11:13
 9/25 anonim ***** válasza:

"Én csak annyit kérdeznék h van értelme olyan kapcsolatnak ahol a vágy a másik iránt szinte zéró és más kúrogatja ?"

Abból a megfogalmazásból, hogy a párja "csak napi 1x akarna szexelni", szerinted tényleg az következik, hogy a "a vágy a másik iránt szinte zéró"?

Kérdező, azt csak te tudhatod, hogy szeretnél-e nyitott kapcsolatban élni a pároddal.

Ha nem veszed tolakodásnak így ismeretlenül és névtelenül, megkérdezhetem, hogy neked az alatt a napi egy szeretkezés alatt hány orgazmosod van?

Az a napi egy alkalom minden szempontból olyan, amire vágysz, és tényleg csak a mennyiség nem elég neked?

2014. máj. 8. 11:33
 10/25 A kérdező kommentje:

Altalaban 1x..

Szeretem,imadom o a mindenem tenyleg..

2014. máj. 8. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!