Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Félrelépés, nyitott kapcsolat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félrelépés, nyitott kapcsolat, ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Ha egy ferfi felreengedi a baratnojet,nem szereti mar (?)

Azt mondja azert,hogy nekem jo legyen ha vagyom masra...

En ezt nem ertem....

2014. máj. 8. 10:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Igen, működhet, sok párnál működik is!

Viszont mindkét fél részéről alapos önismeret szükséges, hogy fel tudja mérni: Ez most össze fogja hozni őket, vagy a féltékenykedés kinyirja az egész kapcsolatot.

Nem véletlen, hogy a swingeresek akiknél működik a dolog álompárként vannak együtt, nagyon szoros a kapcsolat közöttük, de ha fejest ugranak csak úgy egy hármasba sokan, anélkül, hogy megrágnák a dolgot alaposan, hetek alatt becsődől a kapcsolatuk.

akkor nyissátok meg a kapcsolatotokat akár együtt, akár csak az egyik, ha tuti átrágtátok alaposan, hogy el tudja e viselni az egyik, ha a másik félrejár. A swinger azért egyszerűbb, mert ott párok vannak, sokszor baráti társaság, tehát mindenki együtt megy haza a párjával, a titkos szeretők hosszú távú tartásának nincsen meg a feltétele. Ott pl: tilos titokban találkozgatni, csak közös bulin lehet szexelni. Nem is szeretőket tartanak, hanem szexbulikat. Nem uaz.

2014. máj. 8. 11:38
 12/25 Költőnő? ***** válasza:
Nyilván sarkítottam, de ha a felek nem tudnak úgymond megbékélni az eltérő igényekkel, akkor sztem csak idő kérdése és gondok lesznek.
2014. máj. 8. 11:39
 13/25 anonim ***** válasza:

Egyébként én is nagyon szeretem a páromat és én is megengedtem neki mindent. Együtt vagyunk, de NEM a tulajdonom. A legjobbat akarom neki. És ha holnap szól, hogy ő mondjuk két nagy farkú feketével akarja kipróbálni, vagy a kolléganőjével, stb... meg fogom neki engedni!

Ez is működhet, de itt is az a lényeg, hogy önismeret meglegyen a döntés előtt!

2014. máj. 8. 11:41
 14/25 A kérdező kommentje:

En forditott esetben nem engednem meg neki..ezt szogezzuk le..

Ha o megengedi nekem...en akkor sem.

Nekem az nem mukodne,hogy nem lennek feltekeny ra.es.nem zavarna ha massal dug.na...

2014. máj. 8. 12:22
 15/25 anonim ***** válasza:

A kérdés úgy szólt ő miért csinálta :) Szerintem azért amiért én, mert igy gondolja.

Az megint másik kérdés, ha te ezt nem igy gondolod, és neki úgymond tilos.

2014. máj. 8. 12:31
 16/25 A kérdező kommentje:

Azt mondja o szeret es velem akarja leelni az eletet.

De megis elenged ...

bevallom lelkiismeretfurdalasom lenne ha barmit is csinalnek mas ferfival....

Szoval nehez ez..:D

2014. máj. 8. 12:34
 17/25 Költőnő? ***** válasza:

Igazából ha neked sem fér bele, nem értelek. Vagy meg tudsz békélni az eltérő igényeitekkel, vagy félre fogsz menni vagy szétmentek.

Bmelyik forgatókönyvnek ugyanannyi esélye van és h melyik teljesedik be; csak rajtatok múlik.

2014. máj. 8. 12:38
 18/25 anonim ***** válasza:
Azért kérdező, mert te nagyon nőként gondolkodsz, és te úgy vagy bekötve, hogy ha éhes vagy akkor eszel, tehát azért eszel mert éhes vagy. (azért, és azzal szexelsz akit szeretsz). A legtöbb pasi meg úgy van bekötve, hogy a TV előtt rágcsál, akár éhes akár nem, csak azért mert, mert a sósmogyinak jó az ize :) Magyarul a szexnek nem kritériuma a párkapcsolat, nem feltétele, simán tud két külön dolog is lenni. Ez a különbség a két gondolkodás között. Ú magából indult ki, mert igy van bekötve, és ezrét megengedte neked. Te pedig el sem tudod képzelni, hogy a kettőnek nincsen köze egymáshoz, ezért az hiszed ha gizikét elkapja, akkor az ellened, és kapcsolat ellen van. Értsd: pedig csak rágcsálás a TV előtt. Eltérő a gondolkodás :)
2014. máj. 8. 12:46
 19/25 A kérdező kommentje:

Dowd.

Először komolyan azt hittem,hogy a párom írta a kommenteket..annyira egyformán gondolkoztok.:D

Én azt el tudom képzelni,hogy mással legyek...és,hogy attól még őt szeretem..mert ez nem más mint testiség.

De forditott helyzetben nem tudom elképzelni...félek,hogy beleszeret valakibe és elhagy...

Közös családunk van...gyermekünk...

Szóval én ezt elképzelni sem tudom,hogy nyugodtan üljek akár 1 percet is míg ő mást dönget..

Érted?

2014. máj. 8. 13:07
 20/25 A kérdező kommentje:

Olyan mintha ő csak az élvezetre hajtana..

Ma pl zuhi után közölte velem,hogy kicsapta..:D

Önző vagy nem is tudom..mert azt mondja nincs ideje a szexre..

persze,hogy nincs mert inkább alszik,fekél helyette...így gyorsabb neki és megelégszik ennyivel..vagy nem is tudom..

2014. máj. 8. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!