Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tegyük a férfit boldogg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyük a férfit boldoggá az ágyban hogy soha ne csaljon meg?

Figyelt kérdés

2014. máj. 8. 16:40
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Pl én magam. De az olyanoknak mint te, hiába mond az ember bármit is. Rátok kell hagyni a hülyeséget, majd kinövitek. :)
2014. máj. 8. 17:11
 22/34 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod, hogy megcsaljon, akkor nem az ágyban kell jónak lenned, hanem a konyhában. ÉS MINDIG LEGYEN HIDEG SÖR A HŰTŐBEN.

Ezt nem vicceskedésből írtam meg trollkodásból. Ez az igazság!

2014. máj. 8. 17:14
 23/34 anonim ***** válasza:

# 20:

Itt vagyok én. 3 évig voltunk együtt a barátnőmmel, nagyon durva dolgokat művelt velem és förtelmes volt a kapcsolatunk a felétől, de mégis kitartottam mellette és nem csaltam meg. A vége az lett, hogy megcsalt nagyon sok fiúval, élősködött a pénzemen és végül olyan helyzetbe hozott, hogy már magamtól dobtam.

Azóta egy tahó cigánnyal van együtt, én pedig mérnök leszek hamarosan.

2014. máj. 8. 17:14
 24/34 anonim ***** válasza:

# 22:

Max az egyszerűbb férfiakra igaz. Engem ennyivel (ha olyan típusú lennék, hogy képes vagyok megcsalni a másikat) nem tudna maga mellett tartani.

2014. máj. 8. 17:15
 25/34 anonim ***** válasza:

Öltözz fel másik nőnek egy parókával vagy fest be más színűre a hajad, akkor amikor látod, hogy valami okból elkezdi nézegetni a csajokat.

Öltözz más lánynak. Legyél pl Laura! Belépsz hozza a fürdőszobába meglepiként és közlöd vele, hogy te Laura vagy, és azért jöttél mert azt hallottad, hogy másik lánnyal akar szexelni. És ha neveden szólít, az eredetin, akkor mond meg neki, hogy sajnos ilyen lányt nem ismersz.

Azután a szeretkezés közben legyél teljesen más. Titokzatos, új. A végén pedig lépj ki a szobából, mert addigra már ott lesztek.

Es akor az eredeti éned hazajön. Mintha mi se történt volna kezd el mesélni a napod. Mintha nem is szeretkeztél volna.

Időnként Laura jöjjön vissza.

Hidd el működik! Nekem az is elég volt, hogy a barátnőm teljesen más színűre festette a haját Mintha új nőm lett volna. Nagyon izgi volt.

2014. máj. 8. 17:16
 26/34 Költőnő? ***** válasza:

Csak a szex önmagában nem láncol két embert örökre össze.

Ahhoz millió meg egy egyéb dolog kell.

2014. máj. 8. 17:19
 27/34 anonim ***** válasza:

23 Egy másokon élősködő embert 2 azaz kettő hónap alatt ki lehet szúrni. Ha akartad volna, nem tudott volna kicsinálni.

Szóval ki is a hibás?:D

2014. máj. 8. 17:20
 28/34 anonim ***** válasza:
25os, ez egy 10 eves kapcsolatnal mar talan okes, de egy atlagos kapcsolatnal nagy hulyeseg
2014. máj. 8. 17:23
 29/34 anonim ***** válasza:
Nem tuti, hogy kiszúrja, ha szerelmes.
2014. máj. 8. 17:23
 30/34 anonim ***** válasza:

# 27:

Nem mondom, hogy én nem voltam hülye. Úgy érzem, hogy legalább sokat tanultam az esetből és most már valóban ki tudnám szúrni az ilyet. :)

2014. máj. 8. 17:28
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!