Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyük a férfit boldoggá az ágyban hogy soha ne csaljon meg?
Miért nem azt kérdezed, hogy sose hazudjon? Mert ugye ha nem hazudik, akkor nem is fog megcsalni... Mert megmondja azt is, ha más is tetszik neki. Így eldöntheted szabadon, hogy ez neked így is megfelel, vagy inkább szétmentek.
Azaz ugye, hogy nincs megcsalás, ha van őszinte kommunikáció! Akkor miért nem ezt várjátok el a párotoktól és magatoktól?
Kölcsönös bizalomra kellene építeni a dolgot szerintem.
Mindenki más,de nálam például a szex csak egy dolog lenne.Az igazi kapocs a megértés,egymás gondolatainak olvasása,a gyengédség lenne,hogy ott lehetek neki amikor szüksége van valakire és fordítva,hogy este odabújhatok hozzá és a fülébe súghatom ,hogy szeretlek.
Ezek a dolgok erősebb kapcsolatot eredményeznek szerintem (nálam legalábbis így működne),mint a "jó vele a dugás nem hagyom el" felfogás.
Nem csak a szexen múlik. Mi ha tehetjük minden nap csináljuk a férjemmel. De nem csak ez a lényeg. Sok múlik a férfi személyiségén, és hogy egyáltalán szeret e.... mert aki szereti a párját az nem csalja meg...
Lehet jönni millió kifogással, de az a lényegen nem változtat... a részeg voltam, a csak szex volt csak duma....az igazság az hogy aki megcsal az nem szeret.
Illetve a kapcsolatot is ápolni kell... kedveskedni a pasinak, szeretgetni egymást, egymás lelkével is törődni. Én pl jól főzök, és a férjem imádja:D sokszor csinálom a kedvenc édességeit pl vajkaramellát, palacsintát, karamellszószt, vaníliás bundás kalácsot...
És nem csak akkor ha névnapja vagy szülinapja van... hanem akár egy sima hétköznapon, vagy hétvégén. Vagy pl ágyba viszem a reggelijét. (ezt amúgy ő is szokta nekem), ő is süt nekem....
Közös programokat szervezni, elmenni randizni satöbbi....
Ezek mind mind nagyon fontos dolgok. De a legfontosabb az, hogy mindig az ember személyiségén múlik az, hogy hűséges marad e....ha olyan típus, akkor meggebedhetsz akkor is meg fog csalni...ha nem, akkor nem fog. Ennyi.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!