Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális férfiak! Szerintetek hány szexuális partner elfogadható egy 23-24 éves normális, egészséges szexuális életet élő nő számára?
Amennyi neki jólesik :)
És ha nem akarja, hogy önkéntes erkölcs huszárok beszólogassanak neki (mondjuk ahelyett, hogy magukkal foglalkoznának :D), akkor kezelje diszkréten, és mindenki boldog. Te pedig kielégült is :D
Megint jön Dowd bácsi a kiélt fejével, wazze! Neki nem számított, hogy ki kicsoda, csak luk legyen! :D LOL.
Szerintem olyan 4-5 max.
Normálisnak érzem magam és ezzel én nem foglalkozom. Ha csak egy éjszakára ugrunk össze, akkor nem akarok semmit tudni róla, ha meg kapcsolatot tervezek vele, akkor a személyisége/gondolkodásmódja jobban befolyásol, mint ez.
Lehet valaki belül üres, buta rbanc 26 éves szüzen is, meg lehet normális 16 évesen 10 pasi után is. (Bár utóbbi felállás elég ritka.)
Igaz nő vagyok de a baráti körben a férfiak olyan 4-5-öt tartanak még normálisnak, de tudják ez ritka! :)
Meg is vannak pl rajtam is lepődve mert nekem eddig 2 férfival volt csak úgy dolgom. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!