Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális férfiak! Szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális férfiak! Szerintetek hány szexuális partner elfogadható egy 23-24 éves normális, egészséges szexuális életet élő nő számára?

Figyelt kérdés
2014. máj. 8. 18:49
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
82%
Egyidejűleg? 1
2014. máj. 8. 18:50
 2/25 anonim ***** válasza:
91%

Amennyi neki jólesik :)

És ha nem akarja, hogy önkéntes erkölcs huszárok beszólogassanak neki (mondjuk ahelyett, hogy magukkal foglalkoznának :D), akkor kezelje diszkréten, és mindenki boldog. Te pedig kielégült is :D

2014. máj. 8. 18:51
 3/25 anonim ***** válasza:
25%

Megint jön Dowd bácsi a kiélt fejével, wazze! Neki nem számított, hogy ki kicsoda, csak luk legyen! :D LOL.

Szerintem olyan 4-5 max.

2014. máj. 8. 18:53
 4/25 anonim ***** válasza:
Nem konkrétan a szexuális partnerek száma a lényeg, hanem hogy ezek ne úgy jöjjenek össze, hogy az aktuális kapcsolata mellett csinálta titokban. Ne verjen át senkit, az a lényeg.
2014. máj. 8. 18:53
 5/25 anonim ***** válasza:
hm hát engem 10 fölött már zavarna
2014. máj. 8. 18:55
 6/25 anonim ***** válasza:
3-7 ig:D
2014. máj. 8. 18:55
 7/25 anonim ***** válasza:

Normálisnak érzem magam és ezzel én nem foglalkozom. Ha csak egy éjszakára ugrunk össze, akkor nem akarok semmit tudni róla, ha meg kapcsolatot tervezek vele, akkor a személyisége/gondolkodásmódja jobban befolyásol, mint ez.

Lehet valaki belül üres, buta rbanc 26 éves szüzen is, meg lehet normális 16 évesen 10 pasi után is. (Bár utóbbi felállás elég ritka.)

2014. máj. 8. 18:56
 8/25 anonim ***** válasza:
Amennyi volt. :) Ha az volt az életcélja, hogy minél több férfit tegyen magáévá és 60-on is túllép a szám, hát legyen. Ha megváltozott, engem nem zavar. És én nekem hónapok, akár több mint egy év, mire kapcsolatot kezdeményezek valakivel, ezért nem hiszem, hogy félreismerném annyira. :) 17/f
2014. máj. 8. 18:56
 9/25 anonim ***** válasza:

Igaz nő vagyok de a baráti körben a férfiak olyan 4-5-öt tartanak még normálisnak, de tudják ez ritka! :)

Meg is vannak pl rajtam is lepődve mert nekem eddig 2 férfival volt csak úgy dolgom. :)

2014. máj. 8. 18:57
 10/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi az a normális férfi, de 0%-os szignifikanciaszint mellett biztos az vagyok. Na hát a szexuális partnerek száma (ha tényleg normális az eloszlásuk) olyan 95%-os biztossággal az átlagos szexuális partner-létszám +- 2-szer szórás.
2014. máj. 8. 19:02
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!