Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez gáz? Ti belementetek volna?
Figyelt kérdés
Szóval tegnap voltunk színházba barátnőmmel, és elkezdett nyulkálni a gatyámba rácsaptam kezére ne csinálja, de nem hagyta abba. Aztán előhúzott egy gumit és mondta hogy csináljuk.. próbáltam de nem bírtam ellenálni .. és ott a páhojba elkezdtük, majd ő felsított (nem láttak minket mert fent a sötétbe ültünk) majd odarohantak a biztonsági őrök hogy mi a baj és ott letolt gatyával rángattak ki és dobtak ki a színház elé. Nagyon gáznak tartom, barátnőm csak röhögött, mert neki megengedték hogy felöltözzön és kikísérték -.-2014. máj. 8. 22:36
2/10 anonim válasza:
Én ezt most komolyan mondom, de kidobnám a francba.
3/10 anonim válasza:
És be is fejezték a biztonsági őrök amit elkezdtél.
4/10 Johny88 válasza:
Hát hallod, ez nagyon kemény. Jót röhögtem, de amúgy nem gáz! Lehet abban a pillanatban az volt, de szerintem örülj, hogy találtál egy ilyen csajt aki ezt bevállalja!
5/10 anonim válasza:
Csak az olcso riban cok vallalnak be es csinalnak ilyet sztem
6/10 anonim válasza:
megérdemeltétek szinház egy elit hely ez nem egy mozi ahol szopások mennek. bnőd meg kajak elég olcso
7/10 anonim válasza:
Kérdező, én részemről mára neked ítéltem oda a "Háry János irodalmi kitüntetést" itt a GYK-n.
8/10 TheDayOfThunder válasza:
Legközelebb ne a sarkon szedd fel a csajokat.
10/10 anonim válasza:
én is röhögtem volna :D
am kamu :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!