Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak nem tudják hol a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mr.Kütyü kérdése:

Férfiak nem tudják hol a g-pont? (Női)

Figyelt kérdés

Csomó helyen láttam olyanokat, hogy a ffiak sose tudtak még g-ponti orgazmust egy nőnek okozni.. sőt neg se találták/ nem is tudják mi az

én először voltam úgy nővel nemrég, és egyáltalán nem lett volna könnyű dolgom megtalálni mert nagyon kicsit lehetett érezni, de szinte egyből megtaláltam (szerintem amiatt mert jól informálódtam arról kb hol van és hogy érdesebb a felülete)

Egyből tudtam is g-ponti orgazmust okozni a kedvesemnek..

Én vagyok ebbe most ilyen szerencsés? Vagy csak hülyeség az hogy nehéz megtalálni?

2014. máj. 9. 13:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ha tudják mit keressenek, és hol, és a szándék is megvan, akkor meglesz az. :)

Rendszerint a háromból valamelyik hibádzik :)

2014. máj. 9. 13:48
 2/13 anonim ***** válasza:
Az életben minden csak parasztvakítás, nem jöttél még rá? :-)
2014. máj. 9. 13:48
 3/13 anonim ***** válasza:
Kb 20 pennába kerestem eddig de sohasem voltam biztos abban higy valóban a híres G pontot találtam meg. Te hol találtad meg? Amikor benyúlsz akkor ott találsz egy bol egy de is részt. Azon van vagy afölött?
2014. máj. 9. 13:58
 4/13 anonim ***** válasza:

Akarom irni a T9 ellenére amelyik jobban akarja tudni mint en:

Egyből találsz egy redős recés részt. Azon talaltad meg vagy felette?

2014. máj. 9. 14:00
 5/13 anonim ***** válasza:
én eddig is tudtam h a has felőli oldalt kell keresni a hüvely elején vagy kicsit a közepe felé, de inkább az elején. csak én azt hittem h ez tapintással nem lehet érezni hisz akkor nem mondaná mindenki azt h hú de nehéz megtalálni és ingerelni. közben meg ahogy itt olvasom szerkezetében valamelyest eltér a hüvely falától szerkezetében. na már most akkor barátom a G-pontomat érezhette ujjával pont azon a részen ahol a G-pont lehet? azt mondta kicsit kicsit kitüremkedik és érdesebb tapintású. és olyan 1-2 centi nagyságú szóval nem egy nagy dolog. én is megvizsgáltam magam és én is ugyan ezt tapintottam, tapasztaltam. ingerelni még nem ingereltük. szóval ez a G-pontom lehetett?
2014. máj. 9. 14:08
 6/13 anonim ***** válasza:
bocsi a szóismétlésekért..:D
2014. máj. 9. 14:09
 7/13 A kérdező kommentje:

Pontosan , az a g pont valószínűleg.

Kb amúgy 2urpercnyire van bent (középső vagy mutató)

2014. máj. 9. 14:28
 8/13 anonim ***** válasza:

Ha a G-pontod lett volna, akkor érezted volna :D

Azt elvileg a lányok nem vagy nagyon nehezen érik el maguknak. Kényelmesen úgy lehet csak elérni ha majd' tövig benyomja a fiú a középső és gyűrűs ujját..

2014. máj. 9. 14:29
 9/13 anonim ***** válasza:
hát akkor nekem nem az a G-pontom mert ezt különösebben nem éreztem és én könnyen el is érem. na most kicsit el kezdtem aggódni h akkor mi lehet? :/
2014. máj. 9. 14:36
 10/13 anonim ***** válasza:

"Kényelmesen úgy lehet csak elérni ha majd' tövig benyomja a fiú a középső és gyűrűs ujját.."

Akkor vagy nagyon rövid ujjaid lehetnek, vagy lehet, hogy a méhszájat találtad meg! :-)

2014. máj. 9. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!