Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nem tudják hol a g-pont? (Női)
Csomó helyen láttam olyanokat, hogy a ffiak sose tudtak még g-ponti orgazmust egy nőnek okozni.. sőt neg se találták/ nem is tudják mi az
én először voltam úgy nővel nemrég, és egyáltalán nem lett volna könnyű dolgom megtalálni mert nagyon kicsit lehetett érezni, de szinte egyből megtaláltam (szerintem amiatt mert jól informálódtam arról kb hol van és hogy érdesebb a felülete)
Egyből tudtam is g-ponti orgazmust okozni a kedvesemnek..
Én vagyok ebbe most ilyen szerencsés? Vagy csak hülyeség az hogy nehéz megtalálni?
Ha tudják mit keressenek, és hol, és a szándék is megvan, akkor meglesz az. :)
Rendszerint a háromból valamelyik hibádzik :)
Akarom irni a T9 ellenére amelyik jobban akarja tudni mint en:
Egyből találsz egy redős recés részt. Azon talaltad meg vagy felette?
Pontosan , az a g pont valószínűleg.
Kb amúgy 2urpercnyire van bent (középső vagy mutató)
Ha a G-pontod lett volna, akkor érezted volna :D
Azt elvileg a lányok nem vagy nagyon nehezen érik el maguknak. Kényelmesen úgy lehet csak elérni ha majd' tövig benyomja a fiú a középső és gyűrűs ujját..
"Kényelmesen úgy lehet csak elérni ha majd' tövig benyomja a fiú a középső és gyűrűs ujját.."
Akkor vagy nagyon rövid ujjaid lehetnek, vagy lehet, hogy a méhszájat találtad meg! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!