Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, hogy tudnám elengedni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogy tudnám elengedni magam?

Figyelt kérdés
Párommal már egy ideje szexuális életet folytatunk, de eddig még nem volt hüvelyi orgazmusom. Nagyon érzem a "pisilési érzetet" és tudom, hogy ez normális, már nincs olyan messze. Előtte mindig kimegyek pisilni, és ugyan úgy érzem. Hallottam, hogy el kell engedni, teljesen... de nem tudom. Nektek hogy volt az első? segítsetek!

2014. máj. 10. 12:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Párod próbálta már kézzel a gpontod izgatni?
2014. máj. 10. 12:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne feszülj rá.. engedd át magad a pasinak, hogy hagy irányítson te meg csak élvezd.. :) ne próbáld vissza tartani! 18/L
2014. máj. 10. 12:36
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen, próbálta. De nem nagyon élveztem... :/ 2. köszönöm a válaszod!:)
2014. máj. 10. 12:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Utána néztetek, hogyan kell ujjazni?:D
2014. máj. 10. 12:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Szívesen! :) #2 voltam
2014. máj. 10. 13:19
 6/10 A kérdező kommentje:
4-es igen. de nekem kellemetlen.
2014. máj. 10. 13:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Mi kellemetlen?
2014. máj. 10. 13:49
 8/10 anonim ***** válasza:

pudig próbája az evés

szerintem nyalasd magad fél óráig majd utána rakja be az én párom nyalás után 1-2 perccel akkrát élvez hogy letörik a farkam úgy összeszűkül

2014. máj. 10. 14:32
 9/10 A kérdező kommentje:
8-as.. és addig nyaljon míg el nem élvezek és utána dugja be rögtön?
2014. máj. 12. 22:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem a 8as vagyok, de nem rossz ötlet ha orgazmusig nyal, de nem élvezel el. Utána meg olyan pózba elkezd dugni ahol úgy nyomja beléd mintha át akarná döfni a szemérem csontod kifelé. Hátulról valamilyen póz. Kíváncsi vagyok mi történik. :D
2014. máj. 12. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!