Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a kényelmetlenebb (ha nincs kielégítve)? Álló
pénisz vagy nedves, duzzadt punci?
Figyelt kérdés
Senki sem tudja megélni mind a kettőt, ettől tekintsetek el. :D
Egy nyilvános helyen melyik kellemetlenebb?
Mielőtt mondanátok, hogy az álló pénisz, mert az még feltűnő nadrágon keresztül is, a lányoknak felizgult állapotban nagyon érzékeny és duzzadt a puncijuk.
Lehet hogy érzékeny és duzzadt, de legalább ez nem kerül nyilvánosság elé :P
2014. máj. 10. 17:47
3/10 anonim válasza:
Nem tudom, eddig még csak az egyiket próbáltam, de majd kipróbálom a másikat is.
2014. máj. 10. 17:47
4/10 anonim válasza:
A farok, mert az áll fel mindenre ha kielégíretlen, nekünk a puncink nem szokott duzzadni meg nedvesedni nyilvános helyen, hanem nyugton van, nem ingerérzékeny ennyire általánosságban.
2014. máj. 10. 17:51
5/10 anonim válasza:
"nagyon érzékeny és duzzadt a puncijuk"
Nekem nem szokott érzékenyebb lenni a megszokottnál, így emiatt nem kényelmetlenebb a helyzet sem. :P
Tehát inkább a srácokra adnám le a foksom, illetve az ő álló péniszükre. :)
2014. máj. 10. 17:52
6/10 anonim válasza:
Nos... az álló péniszre szavazok. A héten szerdától péntekig semmit sem csináltam magammal. Pénteken a metrón már egy kerek fenéktől is úgy felállt, hogy látszott a combom mellet ahogy ültem. Nem győztem a táskával takarni. Nagyon megalázó és kellemetlen, mert 3-4 nap után már egy kis szellőtől is kiszakad a nadrágom.
23/F
2014. máj. 10. 18:50
7/10 anonim válasza:
Szerintem a pénisz.... 4napig nem csináltam semmit, és mikor padtársam lehajolt a tolláért, és kicsit villantotta a melleit..... Hát majd kiszakadt a gatyám..... Alig tudtam takarni....
2014. máj. 11. 19:28
8/10 anonim válasza:
Én lány vagyok, de szerintem a pénisz. És nem azért, mert frigid lennék, van, hogy én is felizgulok eléggé, de ha ilyenkor még állna is ott valami, és nem tudnám hova tenni, és a többiek látnák, az nagyon kínos és rossz lehet. :) Plusz amit nem mondott senki, én úgy tudom, a fiúknak meg is fájdulhat ilyenkor. Mármint nem a pénisz, hanem a herék, ha nem tud ürülni az anyag belőle. ;)
2014. máj. 11. 23:35
9/10 anonim válasza:
Igen, az álló pénisz ar osszabb. És tényleg meg tudnak fájdulni a golyók :D
2014. máj. 12. 12:18
10/10 anonim válasza:
Az álló farok, nehéz elrejteni, és igazi nagy izgalomkor jön még előváladék is...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!