Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem egy ideje nem kíván. Szerintetek is annyira szörnyű vagyok, hogy eljárhat más nőkhöz? (képpel)
Pár napja feltettem a kérdést, mert fogyókúrás tippeket, sporttal kapcsolatos dolgokra voltam kíváncsi, oda nem írtam be a valódi okot, hogy miért akarok sürgősen változtatni
A képeken látszik, hogy ez a mostani állapot. Körülbelül egy éve szültem, az alatt és után nagyon feljöttek a kilók.
Ami a leginkább zavar az a fenekemen és a combomon lévő zsírpacák és narancsbőr.
A férjem nem rég elkezdett furán viselkedni, gondolom azért nem kíván, mert így nézek ki a gyerek után. Hajlandó vagyok változtatni, el is kezdtem és szinte gúnyosan kinevetett, amikor látta, hogy tornázok, és próbálok leszokni a szemét kajáról.
Persze a szülés nem lehet kifogás arra, hogy rosszul nézzek ki, hiszen még fiatal vagyok (26) be is láttam, próbálkozom változtatni, de úgy látom ez sem érdekli, sőt amint mondtam inkább gúnyolódik rajtam. :( Folyamatosan elutasít, ráfogja mindenre, hogy hagyjam békén.
Ti mit gondoltok?
26 éves korodhoz képest iszonyatosan sok van rajtad. 1 gyerek után az ember nem így néz ki és ráadásul már 1 év telt el. Próbálj lefogyni, mert erre még csak hízni fogsz az idők során. Nem tudom mennyit híztál, de a bőröd sem bírta amint elnézem a hasadon.
A gúnyolódást viszont ne tűrd.
1 gyereknél szülés után, ha nem extrém kg-t szedtél fel, akkor maximum 3-4 hét és ugyan annyi vagy, mint voltál teherbeeséskor.
2. gyereknél 4-6 hónap
3. gyerekné, ha már odafigyeltél 2 hónap, mire visszaállsz.
Köszönöm a válaszokat! És a biztatást is.
A kritikát meg elfogadom és egyet is értek vele, én is így gondolom, hogy közel sem tökéletes. Eltelt egy év valóban, de közben volt sok gondom, problémám. A babával 31 kilót szedtem fel. Mindig is hízásra hajlamos voltam, meg vékony sem voltam sosem. Aztán szülés után többnyire nem érdekelt, hogy mit, mikor és mennyit eszek. Állandóan fáradt voltam, nem éreztem jól magam sosem. Most szántam el magam a változásra, úgy érzem most vagyok kész erre.
Lehet már elkéstem ezzel, de jobb később, mint soha.
9. Ha kezdeményezek leráz, visszautasít, ha éppen nem, akkor meg úgy érzem csak azért fekszik le velem mert épp nincs jobb és üríteni jó lesz ez is. Azzal nem törődik, hogy nekem is teljesen jó legyen. Ez betudható annak is, hogy nehéz időszakon mentünk keresztül, de azért az ember megérez valami furcsa változást.
Kimaradozás az úgy nem tűnik fel, hogy több lenne. Eddig is elengedtem szinte mindenhova, menjen barátokkal haverokkal, nem akarom egy dobozban tartani, meg én lenni a kegyetlen házisárkány.
bi lány vagyok és abszolút nem vagy taszító
gyerek után meg főleg nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!