Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ha egy csajtol kapnatok egy erotikus kepet akkor azt megmutatnatok valakinek?
Figyelt kérdés
2014. máj. 10. 21:30
1/10 anonim válasza:
Nem, mivel bízik bennem ha átküldte az a minimum hogy nem látja más. 24/F
2/10 anonim válasza:
Kaptam már többektől is, az exemről is volt pár de soha nem éltem vissza velük.
Miért, talán elküldted valakinek és átb*szott?
3/10 anonim válasza:
valakinek nem, hanem mindenkinek
4/10 anonim válasza:
Attól függ ki az illető. Ha szeret téged, soha nem fogja megmutatni még a legjobb barátjának sem. 18/F
5/10 anonim válasza:
Maximum a legjobb haveromnak,ha mondjuk csak fürdőruhában pózol.
6/10 anonim válasza:
Nem dicsekvésből, de elég soktól kaptam már, sőt, van pont erről az oldalról is kb.... 10, akiről van. 2 akiről 10nél több darab. Ebből 1 férjes, gyerekekkel, akit le is szidtam miatta.
De soha senkinek nem mutattam, és nem is fogom.
Nekem mutogatta magát, aki mutogatta. Így csak én nézegetem.
ui.:Senkinek nem küldök, és nem cserélek, és felhasználóneveket se adok meg. Elég irritáló az ilyen válaszok után a privátban nyáladzó kérés.
7/10 anonim válasza:
Akárki akármit mond a legtöbb fiú az ilyet megosztja a haverjaival.
8/10 anonim válasza:
6-os küldj már át párat basszus.
Kanos vagyok már 20 perce nem csaptam ki.
9/10 anonim válasza:
Én ezen az oldalon többektől kaptam már, pedig nem kértem. De megnézem, aztán el is felejtem, hogy ilyen is volt. Éppen ezért nem is mutatom meg senkinek. Ha valakivel beszélgetnék és előjönne a téma és kérdezné, megmutatom-e, nem hiszem, hogy megmutatnám, bár a lányok sose kérték, hogy ne mutassam meg másoknak a képeiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!