Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan lányról, aki 18tól 21 éves koráig 8 pasival feküdt le?
Csoporttársam :).
A fiúk közül csak az első volt komoly, sokszor kihasználták, naív de egyik sem volt egyéjszakás.
Egy egyetemre járunk és nem úgy viselkedik, mint egy ri.banc.
De fura ez.
Azért ebből messzemenő következtetéseket nem lehet levonni.
Ha most azt mondom, hogy én nagyon korán, 15 évesen kezdtem el nemi életet élni, akkor jönne az első húha, hogy de korán...aztán ha hozzátenném, hogy 15 és 18 éves korom között összesen 7 pasival feküdtem le, akkor jönne még egy húha, hogy ez milyen sok, meg mekkora ribizli voltam...De! Ebből volt két komoly kapcsolat is, volt barátság extrákkal és volt közte olyan, ami tényleg megbeszélés alapján csak a szexről szólt. Egy éjszakás egy sem volt.
ÉS! Most 26 éves vagyok, házas, anyuka és még most is a pasik száma, akivel lefeküdtem még mindig csak 7. Ugyanis 18 éves koromban ismertem meg a férjemet és azóta együtt vagyunk és csak ő volt és van nekem. És nem is szándékozom sem félrelépni, sem kilépni a házasságomból, csak hogy több legyen.
Egyébként abszolút komoly gondolkodású vagyok, voltam is mindig, tanultam becsülettel, dolgoztam, családot alapítottam, de a szex terén szabadosabb gondolkodású és felfogású voltam. Természetesen a szexet biztonsággal tettem minden téren. Nálam a szex, ha úgy volt, akkor szex volt. Ha hiányom volt, de nem volt párkapcsolatom, akkor sem ültem otthon magányosan. De ettől még tök tisztességem ember voltam és vagyok.
De persze van példa a másikra is, akinek ez a szám még sokkal többre is rúg.
De ezeket csak azért írtam le, hogy nem lehet általánosítani és egyértelműen tényleg messzemenő következtetéseket levonni ebből.
Szeret súrolni :)
Nem kell megkövezni emiatt ;)
ribi. ez 30 év körül elfogadható mindkét nemnél
30+F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!