Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan lányról, aki 18tól 21 éves koráig 8 pasival feküdt le?
Figyelt kérdés
Csoporttársam :).
A fiúk közül csak az első volt komoly, sokszor kihasználták, naív de egyik sem volt egyéjszakás.
2014. máj. 11. 10:46
11/16 anonim válasza:
Írod, hogy nem egyéjszakás, valószínűleg kapcsolatot remélt belőle, csak a pasik gondolták másképp, miután megkapták őt, ennyi!
12/16 A kérdező kommentje:
Mellette szól, hogy megcsalták és rögtön otthagyták néhány hét-hónap után, miután megkapták, de ellene szól, hogy most is naív.
2014. máj. 11. 12:04
13/16 anonim válasza:
Inkább csak szeretetéhes. Viszont sajnos ezt keveri a szexel... Majd megtanulja kezelni a helyzetet.
14/16 anonim válasza:
Szívesen elvenném feleségül.
- Bizonyára van összehasonlítási alapja és tapasztalata, tehát engem választ nyolc után, mert én vagyok neki a legjobb. Biztos lehetek a dolgomban. Hosszú, boldog házassága lesz.
15/16 A kérdező kommentje:
Én is. Nem lány vagyok. A csaj BME gépészmérnök. : D
2014. máj. 11. 13:13
16/16 anonim válasza:
Gratulálok neki.
Ahogy mondani szokták, kvából lesz a legjobb feleség... már ha valaki hajlandó elvenni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!