Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nudisták? Vagy akik meztelenke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nudisták? Vagy akik meztelenkednek?

Figyelt kérdés
Nálatok ez hogy van?Szülők nevelése?buliból?hogy kezdtétek?nagyon érdeklne 17L. Hol és hogy oldjátok meg?tapasztalatokat és kort,nemet:)

2014. máj. 11. 12:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Én csak a házban szoktam ha nincs itthon senki de tök jó érzés :) Szabadabbnak érzem tőle magam..
2014. máj. 11. 12:16
 2/12 anonim ***** válasza:
57%
Elsősorban én is itthon, szerencsére albérletben élek, sokszor megtehetem, másodszor ha nem albérletben hanem mondjuk otthon vagyok és a kert egy zárt részén napozom, vagy olyan helyen ami nem nyilvános, vagy nudista strand. Szóval inkább elhagyatottabb részen nudi. Vagy barátnőimmel szoktunk eljárni "strandolni" szintén valami nyugisabb helyre ahol nem kell bikini. 27/N
2014. máj. 11. 12:22
 3/12 anonim ***** válasza:
75%

a szülők is egyszer eljezdték efy olyan családban, ahol nem volt szokás. Ha van benned exchib hajlam, akkor könnyebben fog menni a nuditás.

Hogy hol? Nézz utána a neten, illetve vannak olyan rürdők, strandok,ahol van kijeűelölt elerített hely, de kegakábbus külön női napozó. Vagy a strandokon nem szoktak szólni a monokini ellen, ami neked első lépésként jó, hogy szoktasd magad ahhoz, h esetleg megnéznek.

Otthin meg a szobádban úgy öltözködsz, vetkőzöl, ahogy szeretnél

2014. máj. 11. 12:24
 4/12 anonim ***** válasza:
44%
Mit megadnék egy képért :D
2014. máj. 11. 12:24
 5/12 anonim ***** válasza:
44%

kegakábbus = legalábbis

Bocs de utálok telóról írni

2014. máj. 11. 12:25
 6/12 anonim ***** válasza:
63%
magam részéről pedig eddig csak szaunában nudiztam, ott valahogy nekem természetes. És abszolút vadidegenek vannak, akik úgyse ismernek. Ez már majd 20 éve így van. Most 40es férfi.
2014. máj. 11. 12:33
 7/12 anonim ***** válasza:
53%

Nálunk otthon sokszor előfordult, hogy meztelenül jártunk-keltünk, nyáron meg egész nap alsóban vagy fürdőnadrágban/bugyiban.

Ez kiskoromtól természetes volt.

2014. máj. 11. 12:58
 8/12 anonim válasza:
63%
Anyum egyik legjobb baratnoje nudista. Rendszeresen jar a delegyhazi nudista strandra. :) Kb. 30 km Budapesttol.
2014. máj. 11. 13:59
 9/12 anonim ***** válasza:
73%

16 évesen kezdtem, a nyaralónkban, meg otthon. A szüleim nagyon kiakadtak amikor megtudták a szomszédtól, hogy meztelenül látott. De már nem volt vissza út azóta is amikor tehetem meztelenül vagyok, itthon a nyaralóban meg ahol csak tehetem.

40/F

2014. máj. 12. 10:15
 10/12 anonim ***** válasza:
Kijárok hivatalos naturista strandra. IűOtt nem kukkolnak, mindenki meztelen.
2014. júl. 1. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!