Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nudisták? Vagy akik meztelenkednek?
a szülők is egyszer eljezdték efy olyan családban, ahol nem volt szokás. Ha van benned exchib hajlam, akkor könnyebben fog menni a nuditás.
Hogy hol? Nézz utána a neten, illetve vannak olyan rürdők, strandok,ahol van kijeűelölt elerített hely, de kegakábbus külön női napozó. Vagy a strandokon nem szoktak szólni a monokini ellen, ami neked első lépésként jó, hogy szoktasd magad ahhoz, h esetleg megnéznek.
Otthin meg a szobádban úgy öltözködsz, vetkőzöl, ahogy szeretnél
kegakábbus = legalábbis
Bocs de utálok telóról írni
Nálunk otthon sokszor előfordult, hogy meztelenül jártunk-keltünk, nyáron meg egész nap alsóban vagy fürdőnadrágban/bugyiban.
Ez kiskoromtól természetes volt.
16 évesen kezdtem, a nyaralónkban, meg otthon. A szüleim nagyon kiakadtak amikor megtudták a szomszédtól, hogy meztelenül látott. De már nem volt vissza út azóta is amikor tehetem meztelenül vagyok, itthon a nyaralóban meg ahol csak tehetem.
40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!