Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés
a barátommal max. hétvégente tudunk lefeküdni egymással mert kollégista vagyok. de minden alkalom után megkérdezi hogy mi a baj, én meg persze nem merem elmondani neki hogy amióta együtt vagyunk valószínüleg észrevette hogy én soha nem élvezek el , ő pedig mindig..és ti nem tudom hogy vagytok vele de ez egy bizonyos idő után már bosszantó lehet.. ezt szerintetek elmondjam neki? vagyis inkább úgy kérdezem hogy hogy moondjam el neki hogy ne bántsam meg?
2014. máj. 11. 18:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Mindenképpen mondd el neki... Nálunk az volt a probléma , hogy mindössze maximum havi 2* voltunk együtt és az elég kevés volt... ezért fájt a behatolás is és nem mindig tudott elmenni... azt mondta nagyon élvezte , de nem tudott eljutni a csúcsra...

Eltitkolta , aztán vége lett... Ennyi :)

2014. máj. 11. 18:17
 2/5 A kérdező kommentje:
és hogy mondjam el, hogy tényleg ne legyen ebből gond?
2014. máj. 11. 18:20
 3/5 anonim ***** válasza:

normálisan (nem támadóan) mondd el neki, hogy kicsit változtatnotok kéne szexet illetően. beszélgessetek, kérdezd meg, hogy ő nem-e szeretné máshogy vagy nem-e izgatja valami "extra". és ugyan ezeket te is mondd el neki. hogy mire vágysz, mitől lenne még jobb. emlékeztesd, hogy a csajoknak több odafigyelés kell szexuálisan.

egyébként hány évesek vagytok?

2014. máj. 11. 18:24
 4/5 A kérdező kommentje:
ebből lesz az hogy elkezdenek oltogatni hogy fiatalok vagyunk..egyébként ő 19 én 17 ..nekem ő az első akivel együtt voltam és még soha nem sikerült rájönnöm milyen is az az orgazmus.. neki már előttem több kapcsolata is volt ilyen téren
2014. máj. 11. 18:34
 5/5 anonim ***** válasza:

1: Mi köze van ennek ahhoz, hogy kolis vagy?

2: 17 évesen még nem kell dilizni azon, hogy még soha nem élveztél el. Igyekezz magadon is segiteni, tanulni a testedet.

3: Ha ugy véled, hogy valamivel elösegithetnéd az elélvezésedet, azt szépen beszéld meg vele.

4: Az természetes, hogy a F elélvez. Ezt jo ha tudomásul veszed.

2014. máj. 11. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!