Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alapállapotban 5cm-es farok gáz?
Figyelt kérdés
ha feláll 9-10et is eléri én eddig azt hittem normális farkam van de itt olvasom hogy már a 14is kicsi....
egyébként hideg zuhany után rettentõen kicsi kb 2centi... tudom hogy hideg vívben összemegy de mindenkinek ennyire?
2014. máj. 11. 18:54
2/24 anonim válasza:
Aki még egyszer azt írja, h a 14 kicsi, annak eltördelem a kezeit. Az átlagos méret. A 9-10 a kicsi.
3/24 anonim válasza:
nekem alapállapotban 6-7cm, de hideg vízben volt már 4cm-es :D nekem ha feláll 19 cm :D
amúgy nem az a lényeg alaphelyzetben mekkora hanem hogyan tudod használni
20/F
4/24 anonim válasza:
Ne aggódj nekem sincs túl nagy és eddig nem volt rá panasz.Még mindig ott van a nyelved és az ujjad és azzal is szép sikereket el lehet érni egy lánynál.Ha pedig olyan nővel hoz össze a sors aki hosszúra bukik,akkor titeket nem egymásnak teremtettek.
5/24 anonim válasza:
Sajnos ez van. Nők szemében a 12-13cm-es is mikropénisznek számít, főleg ha ilyen 3cm vékonyságú. Nekem ilyen kicsi és nem egy-két nő röhögött ki és számos dobott már emiatt. A méret számít nekik, mint egy skalp, hogy tudjanak villogni a barátnőik előtt, egy 12cm-el egyik sem fog dicsekedni, sőt inkább dobnak, úgyis találnak nagyobbat.
6/24 anonim válasza:
Most kajak locsoljátok rá a hideg vizet kezetekben a vonalzóval?
7/24 anonim válasza:
hány éves vagy? még nőhet. az hogy nem felállva mekkora, lényegtelen. van akinek kicsi de nagyot nő van akinek meg felállástól nem is nő csak keményebb lesz. nekem nem felállva 5, felállva 16 cm.
8/24 Naif_Hazazi válasza:
ilyen hülyeséget édes istenem. én sose mértem a hosszát kerületét terület, ahol eddig volt ott panasz nem volt, söt!
9/24 anonim válasza:
azt még hozzá kell tenni hogy a 9 centi tényleg jóval kisebb az átlagnál, bár az többet számít, hogy milyen vékony, 2-3 centi átmérő nem túl sok. az átlag olyan 14 cm, a kellemesen nagy 15-17 cm, ami fölötte van az már egy csomó nőnek kényelmetlenül nagy. de ennek ellenére lehet vele jól kúrni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!