Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alapállapotban 5cm-es farok gáz?
Figyelt kérdés
ha feláll 9-10et is eléri én eddig azt hittem normális farkam van de itt olvasom hogy már a 14is kicsi....
egyébként hideg zuhany után rettentõen kicsi kb 2centi... tudom hogy hideg vívben összemegy de mindenkinek ennyire?
2014. máj. 11. 18:54
11/24 anonim válasza:
nekem 11cm, nyáron egy hideg zuhanykor szinte mintha el is tűnne.
De a jóisten elég nagy tehetséget adott a JAVA programozáshoz, a kocsimmal az e-penisem olyan 22 cm és csak ez a méret számít :D
Jelenleg is olyan csajom van, aki után a plázában csak forognak a macsók.
12/24 A kérdező kommentje:
de érdekes énis programozni tanulok csak basic-ben:D lehet,hogy a kis farkuakbol lesznek a jó programozók?
2014. máj. 11. 20:47
13/24 anonim válasza:
Én is programozó leszek de nekem nem kicsi
14/24 A kérdező kommentje:
akkor belőled szar programozó lessz:)
2014. máj. 11. 20:57
15/24 anonim válasza:
ha valaki hülyeségeket beszél, attól még nem lesz jobb kocsija meg jobb nője, és a farokméretnek nincs köze a programozáshoz :DDD
16/24 A kérdező kommentje:
dehogynincs
2014. máj. 11. 21:02
17/24 anonim válasza:
Nem az a gáz, hogy alapállapotban 5 cm, hanem hogy felállva 9-10 cm. :D
18/24 anonim válasza:
lány vagyok,a barátomnak 18cm körül van, és kicsinek tartom,de nem az számít lehetne kisebb is, nem tudja h szasználni az jobban zavar, ha kisebb volna neki,mint neked, nem hagynám el,és sok nem dicsekednek vele a baratnőimnek h mekkora neki, nem a mert számit
19/24 anonim válasza:
18 centi kicsi? az jóval nagyobb, mint az átlag, sok csajnak már kényelmetlen, kikkel volt eddig dolgod, ha neked ez kics?
20/24 anonim válasza:
inkább nagy farok mint hogy profi programozó legyek.. amúgy infón belül sok más terület van el lehet helyezkedni :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!