Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted gáz az, ha nem tudom teljes értékű nőnek tekinteni azt, aki képtelen orgazmusra?
képzelem mennyire nagy férfi lehetsz. :D
általában az impotens kispéniszű emberkék hőbörögnek és agresszívkodnak. ők verik a nőket is
hát az mivel lenne jobb, ha megjátszaná...
akkor teljes értékű nő lenne... nyilván...
tudod kérdező, vannak olyan nők, akiknek ilyen vagy olyan okokból kifolyólag meg kell TANULNI az orgazmust. Nem az számít, h előtte kikkel volt és hogyan, hanem neki ez még egy feladat.
Nem minden nő olyan h ránéz egy farokra és már spriccel is.
#26 vagyok
Azért kérdeztem, mert én is ilyen vagyok: szex közben nem tudok elélvezni, csak masztinál. Tudom, hogy a barátom szeretné, ha lenne orgazmusom vele, de megértő velem. Bár még csak fél éve vagyunk együtt, remélem, hogy nem lesz nálunk akkora probléma ebből, mint nálad. (Amúgy tudom, hogy így nem az igazi neki, de nem tudok mit tenni. Ha rágörcsölök, még kisebb az esélye, hogy elmegyek.)
:D
akkor te is magadból indultál ki, és nem vagy teljes értékű. a nőd viszont az volt!
egyébként diplomás és sportos vagyok, ennyit az agyamról. te mitől vagy férfi? még egy nőt sem tudsz kielégíteni..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!