Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerinted gáz az, ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted gáz az, ha nem tudom teljes értékű nőnek tekinteni azt, aki képtelen orgazmusra?

Figyelt kérdés
Nekem fontos, hogy egy nő képes legyen elmenni. Ha nem képes, csak kín szenvedés a szex vele.
2014. máj. 11. 21:31
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
23 Aki mondja:D
2014. máj. 11. 22:13
 32/59 anonim ***** válasza:
93%

képzelem mennyire nagy férfi lehetsz. :D

általában az impotens kispéniszű emberkék hőbörögnek és agresszívkodnak. ők verik a nőket is

2014. máj. 11. 22:14
 33/59 Költőnő? ***** válasza:

hát az mivel lenne jobb, ha megjátszaná...

akkor teljes értékű nő lenne... nyilván...

tudod kérdező, vannak olyan nők, akiknek ilyen vagy olyan okokból kifolyólag meg kell TANULNI az orgazmust. Nem az számít, h előtte kikkel volt és hogyan, hanem neki ez még egy feladat.

Nem minden nő olyan h ránéz egy farokra és már spriccel is.

2014. máj. 11. 22:14
 34/59 anonim ***** válasza:
92%
szamuráj, ez gyenge volt! :D
2014. máj. 11. 22:15
 35/59 anonim ***** válasza:
valószínűleg az összes nője megjátszotta, hogy hamarabb leforduljon róla a kérdező. ne legyen egész 5 perc
2014. máj. 11. 22:15
 36/59 anonim ***** válasza:
100%

#26 vagyok

Azért kérdeztem, mert én is ilyen vagyok: szex közben nem tudok elélvezni, csak masztinál. Tudom, hogy a barátom szeretné, ha lenne orgazmusom vele, de megértő velem. Bár még csak fél éve vagyunk együtt, remélem, hogy nem lesz nálunk akkora probléma ebből, mint nálad. (Amúgy tudom, hogy így nem az igazi neki, de nem tudok mit tenni. Ha rágörcsölök, még kisebb az esélye, hogy elmegyek.)

2014. máj. 11. 22:16
 37/59 anonim ***** válasza:
90%
36os, valódi férfinál ebből nem lesz gondod
2014. máj. 11. 22:17
 38/59 A kérdező kommentje:
tekintettel ennek a 63%os netes macskajancsi agyi kapacitásaira, inkább nem ütöm ki az arcád a fülei közül mert azzal neki tennék szívességet idő előtti elhalálozása révén. szenvedje végig a lét kérdéseit. elég nagy a farkam, és tehetséges is vagyok a többi nőm szerint te kispötsű impotens. mindenki magából indul ki....
2014. máj. 11. 22:17
 39/59 anonim ***** válasza:
93%

:D

akkor te is magadból indultál ki, és nem vagy teljes értékű. a nőd viszont az volt!

egyébként diplomás és sportos vagyok, ennyit az agyamról. te mitől vagy férfi? még egy nőt sem tudsz kielégíteni..

2014. máj. 11. 22:19
 40/59 A kérdező kommentje:
hord el magad innen, ha békés életet akarsz. Ezt komolyan mondom. Nekem csak 3 diplomám van, ha már itt tartunk. Nem a diploma teszi az embert te sz...rarcú :) Nem szállok vitába egy ilyen senkiházival.
2014. máj. 11. 22:20
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!