Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted gáz az, ha nem tudom teljes értékű nőnek tekinteni azt, aki képtelen orgazmusra?
3 diplomát komoly szakmákban nem szerezhettél. kommunikáció? :D
áruljad már el, meddig próbáltad kielégíteni a nőt? 2x5 perc és nem ment? nem tiltakoztál érdemben
mit tudsz tenni a 63%-ossal?! :))
kinyomozod az IP címét és bérkutyákat küldesz rá? :D
vagy mit? :))
Iszonyatos alacsonyan van az önértékelésed, ez több mozzanatodon is látszik.
Ha te tényleg biztos lennél magadban, és 100%-ra tudnád, hogy a többi barátnőd tényleg elélvezett, akkor nem frusztrálódnál ennyire a dologtól, valamint nem fenyegetőznél és pattognál ilyen trágárul azokkal szemben, akik próbálnak rávilágítani arra, hogy az is lehet, hogy veled van a probléma.
Egyébként nagyon kevés nő van, aki ténylegesen frigid, képtelen elélvezni.
Tudom, hogy minden eset más, de azért megosztanám a saját tapasztalatom.
Nem sok férfival voltam ugyan, de a mostani barátom előtt senki sem okozott orgazmust. Baj is volt az énképemmel, mivel összezavarodtam attól, hogy csak a maszturbálást élveztem, és ha férfival voltam, akkor örültem már annak is, ha benedvesedni sikerült. Azt hittem, hogy képtelen vagyok élvezni a szexet, pedig nagyon vágytam rá, amikor egyedül voltam, és csak fantáziáltam róla.
Aztán összejöttem a mostani barátommal, és megtapasztaltam, hogy milyen felszabadultan, érzelmekkel telítődve szeretkezni egy igazán ügyes, odaadó fiúval (pedig első voltam neki... :) ), és máris jött az orgazmus is.
Szóval sajnos tényleg lehetséges, hogy veled van a baj + az előző pasijaival is.
Jah, és arra se vegyél mérget, hogy az előző nőid biztos elélveztek. A legtöbb nőpiszkosul jó színész! ;)
te egy igazi talentumtalan p öcsű lúzer lehetsz...
sajnálom azokat akiknek beteszed :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!