Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerinted gáz az, ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted gáz az, ha nem tudom teljes értékű nőnek tekinteni azt, aki képtelen orgazmusra?

Figyelt kérdés
Nekem fontos, hogy egy nő képes legyen elmenni. Ha nem képes, csak kín szenvedés a szex vele.
2014. máj. 11. 21:31
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
Valaki de primitííív :D
2014. máj. 11. 22:22
 42/59 anonim ***** válasza:

3 diplomát komoly szakmákban nem szerezhettél. kommunikáció? :D

áruljad már el, meddig próbáltad kielégíteni a nőt? 2x5 perc és nem ment? nem tiltakoztál érdemben

2014. máj. 11. 22:23
 43/59 A kérdező kommentje:
Csak a gyengék védekeznek ilyen arctalanokkal szemben. Minek védekeznék? Nem találsz más kérdést? Itt vered a nyálad, azt hiszed ettől majd kellesz valakinek vagy menőbb leszel? Mondom, hord el magad innen, én nem szoktam viccelni.
2014. máj. 11. 22:25
 44/59 anonim ***** válasza:
te kérdeztél, kaptál választ sokaktól: a te hibád. érdemes volna ezt átgondolnod. :)
2014. máj. 11. 22:26
 45/59 A kérdező kommentje:
A te hibád csak annyi, h a világra jöttél. Ebben legyen minden örömöd, hogy névtelenül oltogatsz másokat, amikor azt sem tudod, ki az. Ez a te bizonyítványod. ELégtelen.
2014. máj. 11. 22:27
 46/59 anonim ***** válasza:
1, 4, 5, 7, 9, 11, 12, 13, 15, 18 és én azt mondtuk a te hibád. nem gyanús, hogy mindenki ezt mondja 2 kivétellel? ettől én leszek a patkány? nem hinném! már előttem frusztráltnak nevezted akik nem téged erősítettek meg. nem lehet sok önbizalmad.
2014. máj. 11. 22:30
 47/59 anonim ***** válasza:
92%
Valaki frusztrált,bár érthető :D
2014. máj. 11. 22:31
 48/59 Költőnő? ***** válasza:

mit tudsz tenni a 63%-ossal?! :))

kinyomozod az IP címét és bérkutyákat küldesz rá? :D

vagy mit? :))

2014. máj. 11. 22:35
 49/59 anonim ***** válasza:
97%

Iszonyatos alacsonyan van az önértékelésed, ez több mozzanatodon is látszik.

Ha te tényleg biztos lennél magadban, és 100%-ra tudnád, hogy a többi barátnőd tényleg elélvezett, akkor nem frusztrálódnál ennyire a dologtól, valamint nem fenyegetőznél és pattognál ilyen trágárul azokkal szemben, akik próbálnak rávilágítani arra, hogy az is lehet, hogy veled van a probléma.

Egyébként nagyon kevés nő van, aki ténylegesen frigid, képtelen elélvezni.

Tudom, hogy minden eset más, de azért megosztanám a saját tapasztalatom.

Nem sok férfival voltam ugyan, de a mostani barátom előtt senki sem okozott orgazmust. Baj is volt az énképemmel, mivel összezavarodtam attól, hogy csak a maszturbálást élveztem, és ha férfival voltam, akkor örültem már annak is, ha benedvesedni sikerült. Azt hittem, hogy képtelen vagyok élvezni a szexet, pedig nagyon vágytam rá, amikor egyedül voltam, és csak fantáziáltam róla.

Aztán összejöttem a mostani barátommal, és megtapasztaltam, hogy milyen felszabadultan, érzelmekkel telítődve szeretkezni egy igazán ügyes, odaadó fiúval (pedig első voltam neki... :) ), és máris jött az orgazmus is.

Szóval sajnos tényleg lehetséges, hogy veled van a baj + az előző pasijaival is.

Jah, és arra se vegyél mérget, hogy az előző nőid biztos elélveztek. A legtöbb nőpiszkosul jó színész! ;)

2014. máj. 11. 22:46
 50/59 anonim ***** válasza:
88%

te egy igazi talentumtalan p öcsű lúzer lehetsz...

sajnálom azokat akiknek beteszed :D

2014. máj. 11. 22:50
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!