Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném rá a barátomat hogy óvszerral csináljuk?
Tegnap nagyon összevesztünk, ugyanis eddig mindig megszakításossal csináltuk, mert azt mondta nem szereti az óvszert mert nem érez vele semmit, mert hogy ilyenkor nem mozog rajta a bőr vagy valami ilyesmi. Egy héten kétszer is volt olyan hogy belém élvezett mert nem tudta kivenni, hát ciki volt menni a nődokihoz, hogy már megint.
Egészségi okok miatt nem szedhetek fogamzásgátló gyógyszert, már ez a 72 órás is nagyon tönkretett belül.
Mikor felhoztam neki, hogy nekem óvszerral lenne jó, mondta hogy kizárt, akkor inkább "orosz rulettezünk". Én meg mondtam neki hogy nincs felesleges 10ezrem minden alkalomra ha véletlenül bennem megy el, sőt ugye terhes is simán lehetek és egy abortusz sem egy egyszerű dolog.
Így azt mondta hogy oké, akkor mostantól nem szexelünk csak pettingelünk.
Mi olyan rossz van az óvszerban, fiúk?
Hogy vehetném rá, hogy legalább egyszer csak próbáljuk ki azzal?
"Egy héten kétszer is volt olyan hogy belém élvezett mert nem tudta kivenni"
Nem mondjátok? Hogy létezik ennyire GYENGE önkontrollal rendelkező férfi? Gyenge személyiségre vall nagyon. Sajnállak kérdező, erősebb személyiségű, nagyon önfegyelemmel rendelkező pasit érdemelnél!!! Elég szánalmas az ilyen férfi, mondom Én, 32 éves férfi létemre, az ilyen, és ehhez hasonló férfi társaimra...
Soha a büdös életemben nem volt ilyen problémám, pedig megszámolni sem tudom hányszor dugtam megszakításos technikával, több százszor, ha nem ezerszer. De még soha nem élveztem VÉLETLENÜL telibe bele a csajba, CSAK AZÉRT, mert hülye, idióta, balek, pancser voltam, és nem tudtam időben kivenni...
Ha véletlen becsúszik egy nem-kívánt terhesség, magára vessen az ilyen férfi. Hogy lehet ennyire gyenge az ÖNMEGTARTÓZTATÁSA ??? Undorító szánalom férfi az összes ehhez hasonló férfi társaim mind, egytől egyig!!!! Csak megtapsolni tudom ezt a balekot, gratulálok a pasidhoz!!!
Nehogy félre érts kérdező, veled semmi baj nincs, a pasid az últragááz! Ha ennyire gyenge sz@-r, nem képes uralkodni magán, RÁADÁSUL NEM HÚZ KOTONT, akkor megérdemelné hogy ELDOBD ezt a pasit, és keress egy normálisabb FÉRFIT magadnak kérdező!
Mond meg neki kedves kérdező, ha ennyire gyenge, akkor gumi nélkül NINCS SZEX !!! Ne hagyd magad kérdező! Tudod mennyire káros hormon tartalmú készítmények ezek a gyógyszerek? Ilyen gyakran be kell kapkodnod a pirulákat hormon zavarod is lehet! Mindenről a pasid tehet!!! Ez az Ő bűne, nem a tiéd!
Én ott vágtam volna ki a pasast, mint macskát szarni.
Mit képzel ez magáról? Nem elég, hogy nem száll bele a 72 órás tabiba, ami tönkre vágja a szervezetet, de még ő van felháborodva?
Kb szarja azt le, hogy veled mi van, hogy mekkora lelki teher lehet a terhesség, egy abortusz.
Menjen akkor k*rvázni, ha annyira sem becsül meg téged, hogy vigyázzon rá.
Ez nem férfi, hanem egy féreg.
Még egy k*baszott kompromisszumot sem képes kötni.
Ha nem akarod tönkre tetetni magad, akkor hagyd el.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!