Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném rá a barátomat hogy óvszerral csináljuk?
Tegnap nagyon összevesztünk, ugyanis eddig mindig megszakításossal csináltuk, mert azt mondta nem szereti az óvszert mert nem érez vele semmit, mert hogy ilyenkor nem mozog rajta a bőr vagy valami ilyesmi. Egy héten kétszer is volt olyan hogy belém élvezett mert nem tudta kivenni, hát ciki volt menni a nődokihoz, hogy már megint.
Egészségi okok miatt nem szedhetek fogamzásgátló gyógyszert, már ez a 72 órás is nagyon tönkretett belül.
Mikor felhoztam neki, hogy nekem óvszerral lenne jó, mondta hogy kizárt, akkor inkább "orosz rulettezünk". Én meg mondtam neki hogy nincs felesleges 10ezrem minden alkalomra ha véletlenül bennem megy el, sőt ugye terhes is simán lehetek és egy abortusz sem egy egyszerű dolog.
Így azt mondta hogy oké, akkor mostantól nem szexelünk csak pettingelünk.
Mi olyan rossz van az óvszerban, fiúk?
Hogy vehetném rá, hogy legalább egyszer csak próbáljuk ki azzal?
Kérdező, én csak téged okollak, hogy lehetsz ennyire ostoba, ezt a pasit már rég kikellett volna vágni a csukott ablakon. Nem tisztel, nem érdekled, nem szeret mégis miért vagy vele? Magadat sem tiszteled, hol az önérzeted ez a pasi lábtörlőnek használ miért vagy vele?
Te teszed tönkre magadat, a 72 órás lórugásnyi hormon, sokkal több van benne mint a tablettába, ha azt nem szedhetsz akkor képzeld már el mit okoz ez.
Mi az hogy nem tudja kivenni, begörcsölt hirtelen vagy mi? Max nem akarta, ennyire érdekled. Nem tudom elhinni hogy vannak ennyire ostoba nők komolyan, nem szidni vagy bántani akarlak én de ez kivágta a biztosítékot.
ostoba vagy, el kellene hagynod!
30+F
LATEX MENTES gumi óvszert szinte nem is lehet érezni, hogy fel van húzva. Nekem nagyon bevált a DUREX RealFeel.
Volt barátnőmmel mi is megszakítással védekeztünk...
A gumi számomra annyira elveszi az ingert, hogy lekókadok... Ha meg túl intenzíven csináltam (mint a nyulak :D) akkor meg... Kellemetlen az orgazmus... Mert nem attól élveztem el, hogy hű de jó volt, hanem kvázi belehergeltem magam az orgazmusba.
Sajnos ő sem szedhetett fogamzásgátlót, mert korábban volt belőle problémája.
Mondjuk én minden esetben kivettem mielőtt elmentem. Plusz én tudtam magamról, hogy egyáltalán nincs előváladékom. Így kockázat sem igazán volt, csak nagyon minimális.
Rávenni úgy tudod a pasit, hogy megmondod neki, hogy csak akkor van szex, ha felhúzza a gumit. Aztán majd elválik, hogy mi lesz. De számolj azzal, hogy ha úgy lesz ahogy ő mondja, akkor lesznek problémák. Mert egyedül a gumi meg a fogamzásgátló eléggé hatékony.
A spirál meg a többi baromság semmivel nem jobb a megszakításosnál.
23F
Már ne is haragudj, de nem rávenni kell ezt a srácot az óvszerre, hanem elküldeni melegebb éghajlatra. Nincs olyan, hogy véletlen egy héten kétszer is beléd élvez. Plusz nem száll bele az eseményutáni árába ha már ilyen barom volt. Nálunk még a fogamzásgátlót is felesben fizetjük ha már együtt élvezzük a kellemesebb hatásait. De addig óvszerrel védekeztünk. Ahogy mondták van olyan, hogy majdnem természetes élményt nyújt. Amúgy meg ha ennyire nincs önkontrollja lehet jobban jár ha óvszert húz, sőt tuti, mert gondolom a szex is 5 perc max.
Ráadásul az ilyen hamari kisfiút megnézném mikor bírja ki szex nélkül ha önmegtartóztatása nulla. Vagy a petting nála azt jelenti, hogy orálisan kielégíted te meg oldd meg ahogy gondolod ha már nem engeded, hogy megdugjon?
Szánalmas a barátod már ne is haragudj...
"mondta hogy kizárt, akkor inkább "orosz rulettezünk"
Egyrészt nagyon felelősségteljes, másrészt igen bátor és férfias dolog a barátod részéről, hogy úgy akar orosz rulettezni, hogy a forgótáras pisztoly minden alkalommal a te halántékodhoz van szorítva, és az ő keze van a ravaszon.
Melyikőtök viseli az újabb meg újabb hormonlöketek egészségügyi következményeit azért, mert benne annyi felelősségvállalás és önkontroll van, hogy az óvszer nélküli szexhez ragaszkodik a saját kényelmi szempontjai miatt, de egy héten kétszer is előfordul, hogy kudarcot vall a megszakított közösüléssel?
Ha megfoganna így egy babátok, és te úgy döntenél, hogy megszülöd, ott lenne melleted és mellette, amíg tiszteségesen, szeretetben felnevelitek?
Ha esetleg bármi okból nem akarnád, vagy nem tudnád vállalni, hogy megszüld a babátokat, a barátodnak kéne átélnie az abortuszt annak minden testi-lelki fájdalmával és következményével együtt, és neki kéne majd élete végéig együtt élnie azzal a tudattal, hogy meghozta ezt a nehéz döntést a születendő gyermeke életéről, és neki kéne majd megpróbálnia megbocsátania ezt magának?
Van olyan, egy megyei kórház szülészet-nőgyógyászatán dolgozó ismerősöm, akinek sajnos a napi rutin része, hogy lát abortuszra váró lányokat, nőket a kórházi ágyon zokogni, és a műtét után egy vértócsában fekve magukhoz térni az altatásból.
Azt mondja, hogy nem ritka, hogy valakiért annyit nem tesz meg a párja, hogy bekísérné a kórházba, és utána meglátogatná, vagy legalább ő jönne érte, amikor hazamehet - talán azért, mert így kevésbé kell szembesülnie egy közös döntés fájdalmas következményeivel.
Nem akarom túldramatizálni a dolgot, de te is tudod, hogy ilyen "védekezés" mellett nem megoldás a sürgősségi fogamzásgátlás havonta több alkalommal, és heti két elbénázott megszakított közösülés mellett közel akkora esélyetek van a terhességre, mint azoknak a pároknak, akik tudatosan szeretkeznek a gyermekáldás reményében.
A te tested, a te életed, így a te döntésed és a te felelősséged, hogy átengeded-e a barátodnak a felette való rendelkezés jogát ebben a kérdésben.
Teljesen egyetértek azokkal a hozzászólókkal, akik szerint nem csak a fogamzásgátlás technikai megoldásával lenne fontos foglalkoznod, hanem azon is érdemes lenne elgondolkoznod, hogy mit jelentesz ennek a fiúnak, aki - mint azt már írtam, úgy akar veled tudatosan orosz rulettet játszani, hogy minden alkalommal az ő keze van a ravaszon, a fegyver csöve viszont a tele halántékodhoz van szorítva.
Ha ismered az orosz rulettet, akkor tudod azt, is, hogy a forgótárban mindig ott van az az egy golyó valahol.
Ejha, nagyon köszönöm a válaszokat!!
Bevallom kicsit el is pityeredtem, mert tényleg rádöbbentem hogy mennyit is jelentek neki. Szóval ez a probléma csak hab a tortán.
Tényleg nagyon sok biztatást és erőt adtatok hogy megbeszéljem ezt vele rendesen. Külön köszönet mindenkinek!!! :)
Azt hiszem tényleg ki kell állnom magamért, mert ebben a helyzetben tényleg csak én "veszíthetek".
Az önkontrollja tényleg egy nagy nulla egyébként..
Köszi mégegyszer, a privátokat is!! :)
Csak tudnám, miért mindenki CSAK a pasit szidja, mikor a kérdező is totál hlye, és hisztis pcsa.
Meg is érdemled, hogy tönkre tegyen, mert HAGYOD! így viszont ne rinyálj, hanem viseld a következményeket! Ostoba liba!
Beszéljetek róla!
A gyógyszeren, és a fogamzásgátló tabin kívül van más alternatíva is! Nem mellesleg a 72 órás tabi sokkal károsabb, mint az, amit rendszeresen kell szedni!
Ha a pharmatex termékeket megszakítással kombináljátok, akkor elég hatékony. Vagy ott a lea:
De léteznek hormonmentes spirálok is!
Orosz rulettbe semmiképp ne menj bele, és a szervezeted se tedd tönkre!
Ha meg nem tudtuk kompromisszumra jutna, akkor én is azt mondom, gondolkodj el rajta, mennyit jelentesz neki. :S
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!