Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bepróbálkozzak?
Hali!
Adott egy csaj, régebbről ismerem, jóban vagyunk a mai napig, csak már ritkán beszélünk. 25 éves ( velem egy idős), régen is nagyon tetszett, próbálkoztam is nála egy darabig, de akkor is volt kapcsolata.
A probléma most ott kezdődik, hogy van párkapcsolata, sőt, házas :) A férjét is ismerem közvetve, azt is tudja, hogy annak idején próbálkoztam a csajnál.
A helyzet az, hogy a csaj eléggé el van hanyagolva, a férje nem sokat foglalkozik vele (38 éves a férje), én aki ismerem évek óta- látom rajta, hogy nem felhőtlenül boldog. Valamelyik nap ráírtam és megbeszéltük, hogy beülünk valahova egy kávéra, mert már jó ideje nem beszélgettünk. Belement, a héten találkozunk.
Megmondom őszintén eszembe jutott, hogy pár találkozás után bepróbálkoznék a csajnál, izgat a tudat, hogy annak idején nem tudtam "meghódítani" :)
Viszont a csaj sem könnyű falat, igazi nagybetűs NŐ a szó legjobb értelmében....
Nagy szemétség lenne nálam ha bepróbálkoznék? Ha nem akar semmit akkor úgy is elutasít majd, nem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!