Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tudnám feldolgozni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám feldolgozni, hogy kiskoromban meg akart erőszakolni egy lány?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy ez így most viccesen hangzik, de én azóta nem tudok megbízni a nőkben.
2014. máj. 12. 12:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Pszichológus...
2014. máj. 12. 12:19
 2/7 anonim ***** válasza:
16%
Hát eléggé annak! Miért nem hagytad magad?? Később meg örülnél neki!
2014. máj. 12. 12:20
 3/7 anonim ***** válasza:
28%
Pláne, ha még egy Hooters kaliberű lány próbálna megerőszakolni... :)
2014. máj. 12. 12:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem meg is.... Hát, egy idő után fel dolgozódik magától.

Csak hogy ne hidd, hogy kamu:

Én iskolába sem jártam még, a lány meg kijárta már az általánost. Mondta mit hova és hogyan. Aztán évekkel később tudtam meg, hogy az a szex.

Mára már nem zaklat fel, de már 20 felett vagyok.

2014. máj. 12. 12:49
 5/7 anonim ***** válasza:
42%
Lehet, hogy a történetünk ugyanaz, de én ugy éreztem akkor is és azota is, hogy életem egyik legszebb ajándékát adta, nem pedig megeröszakolt. Hálás vagyok neki.
2014. máj. 12. 13:08
 6/7 bloodbunny válasza:

Én öt éves voltam, amikor a nagyobbacska szomszéd lány el akart kapni. Nagyon megijedtem és elmenekültem. De nálam az ijedtség nem tartott sokáig.

Az pedig, hogy megbízol-e a nőkben, ettől teljesen független. Már eleve az is kérdés, mit jelent az, hogy "megbízni". Mert más valakiben megbízni nőként, szerelemben, és teljesen más emberként, barátként.

2014. máj. 14. 13:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Sajnos engem nem erőszakolt meg egy csaj sem.:)
2014. máj. 25. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!