Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (23/L) Normális válaszokat kérnék.
Figyelt kérdés
Hétvégén találkozom egy sráccal, eddig egyszer találkoztunk, ő 28 éves. Nála, a lakásán fogunk találkozni. Már beszéltünk chaten keresztül a szexről. Szerintem hétvégén arra számít, lesz szex. De! Lehet, hogy nekem addigra megjön. Mit csináljak? Szemétség lenne tőlem, ha csak ott, a lakásán tudná meg, hogy nem lesz szex, mert megjött?2014. máj. 12. 16:07
1/21 anonim válasza:
Jó katona vérben is harcol. Lesz szex!
2/21 anonim válasza:
Az igazi kalózok nem riadnak meg a Vörös-tengertől sem!
3/21 anonim válasza:
Másképp is lehet izgatni a másikat ha szeretnétek nem muszáj a péniszét betegye :)
4/21 anonim válasza:
Az én kultúrkörömben az a normális, hogy egy találkozó után nem szexelünk. Magyarán az a srác, akivel másodjára találkozom, nem is gondolhatna arra, hogy lesz szex.
5/21 anonim válasza:
Kínos, nem kínos, én előre szólnék,hogy lehet meglesz, vagy elhalasztanám az egészet egy héttel... Ha megvan, akkor eleve nem jó más ágyában aludni, vagy legalábbis én nem szeretek, nehogy összekenjem. Pláne egy friss kapcsolatban...
9/21 anonim válasza:
A kultúrkörös dolgot nem értem, hogy minek kell felhozni, amikor lófszt nem számít, hogy a ti kultúrkörötökben mi van, mivel nem a tiétekről van szó, hanem a kérdezőéről.
Amúgy meg, én szólnék azért előtte, hogy erre van sansz, és ennyi. Nem kell túlkombinálni. A találkozót meg előre is lehet hozni akár.
21/F
10/21 anonim válasza:
Ha megjön, akkor más módszerekkel tudod kielégíteni. Végül is, legalább fokozatosan fogtok eljutni a szexig :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!