Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért választ a barátnőm mindig olyan alakú és nagyságú zöldségeket a zöldségesnél, aminek a paraméterei erősen hasonlítanak a péniszemre?
Figyelt kérdés
2014. máj. 12. 20:27
1/9 anonim válasza:
Most a bébikukoricára gondolsz vagy a sütőtökre?
2/9 anonim válasza:
Tetszik neki a méreted a fene tudja..
3/9 anonim válasza:
szerintem erősen rá vagy kattanva a kérdésre, és a barátnpdnek ehhez semmi köze :D :D
de a bébirépán jót nevettem :D
5/9 anonim válasza:
mert a túl nagy répa már fás volna! a kicsi meg jó salátába és levesbe is
7/9 A kérdező kommentje:
Elég cikisen érezném magam, ha én kérdezném meg. Félnék, hogy helyben tökön ragad.
Elég sokat szokott játszadozni ezekkel a zöldségekkel, miközben mossa őket, elsősorban markolássza.
2014. máj. 12. 20:32
8/9 mantis religiosa válasza:
Ezek ilyen ilyen tudatalatti Freud-i dolgok. A barátnőd kissé túlfűtött szexuálisan. Örülj neki, sokan irigyelnek ezért. Ha csak időszakosan ilyen, akkor az ovulációjával lehet összefüggésben. Egy a lényeg, amíg bírod energiával, dugjad mint a lopott biciklit és örülj, hogy mennyire szép az élet!
Amúgy pedig: amelyik kérdésre nem akarod tudni a választ, azt a kérdést ne tedd fel soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!