Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A hüvelyi élvezőknek miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hüvelyi élvezőknek miért kell a nagyobb méret?

Figyelt kérdés
És mennyitől "nagyobb" már?

2014. máj. 12. 22:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Melyik megyében van Hüvely?
2014. máj. 12. 22:09
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
1. Bugyi mellett van, ugy tudom.
2014. máj. 12. 22:12
 3/11 anonim ***** válasza:
az Ánusz megyében van ugye?
2014. máj. 12. 22:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Gát megye tőszomszédságában
2014. máj. 12. 22:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
állítasz a kérdésedben, ne tedd, mert nem igaz :) nekem kis és nagy farkú barátommal is volt már hüvelyi orgazmusom. a legfontosabb a megfelelő szög, és hogy teljesen rá legyek hangolódva a másikra
2014. máj. 12. 22:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval. Mindenféle mérettel volt "dolgom", de sose ez a meghatározó, hanem az, hogy ki hogy tudja használni, meg persze, hogy az adott nő mennyire szereti a párját. Minél nagyobb az összhang, a szerelem, annál nagyobb az esély arra, hogy az ember átadja magát az érzésnek, és egyszerűen csak élvezzen. :)
2014. máj. 12. 22:27
 7/11 anonim ***** válasza:
és Aranyér-folyó sincs messze
2014. máj. 12. 22:27
 8/11 A kérdező kommentje:
amit a dokik sem tudnak nagyon eldonteni... itt is azt a reszt kell monoton ingerelni, mint ujjazaskor "kaparni?
2014. máj. 12. 22:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor tisztázzuk!

Attól, hogy valakinek hüvelyi orgazmusa van, attól nem feneketlen a hüvelye! Régebben egy másik kérdés kapcsán elővettem a centit... akkoriban jópárszor bemásoltam!

"Már annyiszor kifejtettem: a lényeg bizonyos intervallumon belül nem számít... csak akkor van jelentősége, ha extrém vékony, vagy extrém nagy...

Sokkal fontosabb az, hogy a férfi mennyire figyel a partnerére, mennyire veszi a rezgéseit... milyen a mozgáskultúrája. Mennyi időt szán az előjátékra, és az milyen minőségű...

Persze, 18 centivel is lehet ügyes valaki... meg 14 centivel is lehet béna... De ilyen esetben nem a 4 centi különbség miatt lesz jobb az elsővel...

És ha már méretek, bevallom, pár napja egy másik kérdés kapcsán előkaptam a centit... és számolgattam...

Adalék: magasan fekvő méhszájam, és hátrahajló méhem van, túl vagyok egy szülésen, és könnyen tágulok...

A méhszájamat a középső ujjammal elérem a ciklus azon szakaszában is, amikor a legmagasabban helyezkedik el. Az ujjam majdnem 9 cm hosszú.

És most függetlenítsünk el attól, hogy a G-pont alig pár centire helyezkedik el a hüvelybemenettől. És attól is, hogy nem sok nő szereti, ha a méhszáját döngölik... és még attól is, hogy nagyon nem mindegy, hogy használja azt a hímtagot a gazdája... Tehát koncentráljunk csak a méretekre!

Tehát 9 centi. Nem vagyok egy vékony csaj, nagyon nem... a punci húsos, tegyük fel, felvesz 1 centit... max 2-t.

Izgalom hatására a méhszáj feljebb megy, 2-3 centit...

Ez összesen 14 centi... a ciklus legkedvezőtlenebb időszakában.

Tehát: nem megy tovább! Lehet 18, 20, 25 centi, akkor is csak 14 centi fér be!

Vastagság: izgalmi állapotban 2 ujjam fér be úgy kényelmesen, hogy érzem is, hogy ott van...

Ez nálam 3,7 cm... ez kör alakú pénisznél 11,68 cm körfogatot jelent.

Nagyon erős izgalmi állapot kell ahhoz, hogy 3 ujjam beférjen, és akkor is érzem, hogy nagyon feszít, nem is bírom sokáig...

Nálam 3 ujj az 5,3 cm, ez kör alakú pénisznél 16,6 cm körfogatot jelent.

Nekem 4-4,5 centi bőven elég... 41 évesen, tágan, alapos nedvességgel..."

És igen, való igaz, befér 20 centi is... de úgy, hogy abból pár centi már feltolja a méhnyakat a méhbe. És ezt értsd szó szerint. Nagyon kevés nő élvezi ezt (én igen), a legtöbbnek fájdalmat okoz.

És aki élvezi, annak élvezet szempontjából teljesen mindegy, hogy fél centit tol fel, vagy 5-öt...

OK, megfelelő izgalmi állapotban, megfelelő előkészítés után a vastagság adhat pluszt, ha ügyes a gazdája, akkor attól lehet jobb! De a hossz... felesleges para a srácok részéről!

2014. máj. 12. 22:44
 10/11 anonim ***** válasza:

# 1/9

Kapuvár mellet. És nem Hüvely hanem Hövej.

2014. máj. 13. 03:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!