Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hüvelyi élvezőknek miért kell a nagyobb méret?
Na akkor tisztázzuk!
Attól, hogy valakinek hüvelyi orgazmusa van, attól nem feneketlen a hüvelye! Régebben egy másik kérdés kapcsán elővettem a centit... akkoriban jópárszor bemásoltam!
"Már annyiszor kifejtettem: a lényeg bizonyos intervallumon belül nem számít... csak akkor van jelentősége, ha extrém vékony, vagy extrém nagy...
Sokkal fontosabb az, hogy a férfi mennyire figyel a partnerére, mennyire veszi a rezgéseit... milyen a mozgáskultúrája. Mennyi időt szán az előjátékra, és az milyen minőségű...
Persze, 18 centivel is lehet ügyes valaki... meg 14 centivel is lehet béna... De ilyen esetben nem a 4 centi különbség miatt lesz jobb az elsővel...
És ha már méretek, bevallom, pár napja egy másik kérdés kapcsán előkaptam a centit... és számolgattam...
Adalék: magasan fekvő méhszájam, és hátrahajló méhem van, túl vagyok egy szülésen, és könnyen tágulok...
A méhszájamat a középső ujjammal elérem a ciklus azon szakaszában is, amikor a legmagasabban helyezkedik el. Az ujjam majdnem 9 cm hosszú.
És most függetlenítsünk el attól, hogy a G-pont alig pár centire helyezkedik el a hüvelybemenettől. És attól is, hogy nem sok nő szereti, ha a méhszáját döngölik... és még attól is, hogy nagyon nem mindegy, hogy használja azt a hímtagot a gazdája... Tehát koncentráljunk csak a méretekre!
Tehát 9 centi. Nem vagyok egy vékony csaj, nagyon nem... a punci húsos, tegyük fel, felvesz 1 centit... max 2-t.
Izgalom hatására a méhszáj feljebb megy, 2-3 centit...
Ez összesen 14 centi... a ciklus legkedvezőtlenebb időszakában.
Tehát: nem megy tovább! Lehet 18, 20, 25 centi, akkor is csak 14 centi fér be!
Vastagság: izgalmi állapotban 2 ujjam fér be úgy kényelmesen, hogy érzem is, hogy ott van...
Ez nálam 3,7 cm... ez kör alakú pénisznél 11,68 cm körfogatot jelent.
Nagyon erős izgalmi állapot kell ahhoz, hogy 3 ujjam beférjen, és akkor is érzem, hogy nagyon feszít, nem is bírom sokáig...
Nálam 3 ujj az 5,3 cm, ez kör alakú pénisznél 16,6 cm körfogatot jelent.
Nekem 4-4,5 centi bőven elég... 41 évesen, tágan, alapos nedvességgel..."
És igen, való igaz, befér 20 centi is... de úgy, hogy abból pár centi már feltolja a méhnyakat a méhbe. És ezt értsd szó szerint. Nagyon kevés nő élvezi ezt (én igen), a legtöbbnek fájdalmat okoz.
És aki élvezi, annak élvezet szempontjából teljesen mindegy, hogy fél centit tol fel, vagy 5-öt...
OK, megfelelő izgalmi állapotban, megfelelő előkészítés után a vastagság adhat pluszt, ha ügyes a gazdája, akkor attól lehet jobb! De a hossz... felesleges para a srácok részéről!
# 1/9
Kapuvár mellet. És nem Hüvely hanem Hövej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!