Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kínosnak vagy inkább jónak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kínosnak vagy inkább jónak számít ha egy lány az esetek többségében spriccelő orgazmust él át?

Figyelt kérdés
Leginkább ilyenre volt példa. Ez normális ? Hogy lehetne elkerülni hogy ne spriccelős legyen mindig? Értelmes válaszokat lehetőleg.

2014. máj. 13. 17:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen barátnőm. Szex közben ez izgató, de eléggé kellemetlen, hogy elázik az ágy, meg minden. Utána abban kell aludni, másnapra kicsit sárgás lett az ágynemű. Bár nem írtad mennyire priccolsz az én barátnőm szoba másik végére ellőtt, azért az kicsit durva volt.
2014. máj. 13. 22:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Az én kedvesem is szokott spriccelni, általában úgy oldjuk meg, h van az ágy közelében mindig van egy törölköző a spontán szexek esetére. Amikor tudjuk, h szeretkezni fogunk, akkor a lepedő alá teszünk egy vastagabb (lépésálló) festőfóliát.ez általában megvédi a kárpitot. Igaz, így meg tényleg néha lubickolni tuduk az élvezete tengerében, mert a lepedő nem szívja fel az összeset.
2014. máj. 14. 09:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Kell egy ilyen barátnő...
2014. máj. 17. 08:50
 14/14 anonim válasza:
Azthiszem a spriccelés akkor keletkezik amikor a hüvelyt és a csiklót egyszerre izgatják de nem biztos.
2014. jún. 1. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!