Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ti mikor, hogyan és hol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mikor, hogyan és hol szoktatok koleszben masztizni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Elsősorban fiúktól kérdezném, de lányok is válaszolhatnak.

Ha kollégiumban laktok, akkor hogyan oldjátok meg az önkielégítést? Mondjuk ha többen vagytok egy szobában, akkor nem zavar titeket, simán csináljátok este az ágyban, míg a többiek is ott vannak? Vagy mikor, hogyan és hol oldjátok meg?

Előre is köszönöm a rendes válaszokat!

2014. máj. 13. 18:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
zuhanyzás közben
2014. máj. 13. 18:31
 2/19 A kérdező kommentje:
Zuhanyzás közben annak ellenére, hogy több zuhanyzó van és bárki bármikor bemehet?
2014. máj. 13. 18:33
 3/19 anonim ***** válasza:
Nem szoktam koleszben masztizni.
2014. máj. 13. 18:36
 4/19 anonim ***** válasza:
61%
mert az sokkal jobb ha ott vered a többi mellett az ágyban nem?-.- amúgy meg kb senki nem szokott ott lenni a zuhanyzóban,legalább is mikor én megyek,meg az ajtókon nem lehet átlátni
2014. máj. 13. 18:41
 5/19 A kérdező kommentje:
Én nem rosszból kérdeztem, ne haragudj! Csak tényleg érdekel, hogy ki hogyan oldja meg (vagy ismerős hogy oldja meg, ha tudjátok)....kíváncsi vagyok.
2014. máj. 13. 18:44
 6/19 anonim ***** válasza:
mondom zuhany alatt,extrém esetben a szobába ha biztos nem jön senki :D
2014. máj. 13. 18:52
 7/19 anonim ***** válasza:
Zuhanyzó, nagyon nagyon ritkán WC
2014. máj. 13. 18:57
 8/19 A kérdező kommentje:
És esetleg olyan tapasztalatotok van, hogy valaki a szobában csinálta este?
2014. máj. 13. 19:02
 9/19 anonim ***** válasza:
Én gyakran csináltam este a szobában.Ráhúztam egy zoknit és abba élveztem.Nem titkoltam a többiek előtt,nem hülyék,úgyis rájöttek volna.
2014. máj. 15. 06:09
 10/19 anonim ***** válasza:
Nálam változó volt. Ha a társaság már összeszokott, akkor lefekvés után nem csinálok nagy ügyet ebből és előveszem. A többiek is ezt csinálják. Eleinte vártuk egymás elalvását. Sokszor még izgató is hallani, ah ogy a másik csinálja.
2014. máj. 15. 08:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!