Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor, hogyan és hol szoktatok koleszben masztizni? (többi lent)
Elsősorban fiúktól kérdezném, de lányok is válaszolhatnak.
Ha kollégiumban laktok, akkor hogyan oldjátok meg az önkielégítést? Mondjuk ha többen vagytok egy szobában, akkor nem zavar titeket, simán csináljátok este az ágyban, míg a többiek is ott vannak? Vagy mikor, hogyan és hol oldjátok meg?
Előre is köszönöm a rendes válaszokat!
Eleinte, mikor még idegenek voltunk egymásnak akkor én nagyon visszafogtam magam, a szobatársaimon se vettem észre, hogy aktívkodnak. :D
Aztán jött az az időszak, mikor éjjel a zuhany alatt csináltam, mostanság már a szobában is merem.
Iskola év elején még mindenki tartózkodó. Később ahogy kezd a társaság összeszokni, egyre könnyebb.
Eleinte a fingás az, amit eleresztenek a szobatársak. Jót lehet rajta nevetni. Ezzel már a gát is megtört. Sokan pihenve az ágyon ráteszik a kezüket a gatyájukra.
Mondanom sem kell, még az egymás előtt gatyában járkálás valósul meg legelőször.
A gatáyra rátett kéz előbb észrevétlenül kezdi el izgatni, markolászni a "csomagot". Ezt látva többen bátorságot kapnak és simogatják. Egy-két alkalom után lesz aki elő is veszi, vagyis letolja a gatyáját. Utáns szinte mindenki követi. Eleinte észrevétlenül nézi a másikat majd nem foglalkozva a másikkal kiveri. Kéaőbb még versenyt is rendeznek, ki tud messzebbre spriccleni.
Év végére öszzeszokik mindenki és nem csinálnak eből ügyet. A koleszosok jó része így csinálja.Ki meg nem viszik a témát.
Kamaszkorban sok minden előfordul. Ettől az ember még nem meleg. Ez sokszor kíváncsiság is. A hormonok termelődnek.
Az ember abban a korban több olyan dolgot is megcsinál, amit később nem tenne.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!