Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodna tőlem a barátom?
Már a kapcsolat elején kijelentette, hogy neki az orál nem igazán fér bele a szexbe. Ettől függetlenül én szoktam neki csinálni mert szeretem, de viszonzást nem kapok, mondjuk nem csinálok problémát mert tényleg kijelentette.
Viszont ujjazásnál pl. mikor kiveszi az ujját mindig beletörli a takaróba. Nem is baj ez, de olyan illúzióromboló. Tudom hogy nyálkás meg ilyenek, de pl. kenhetné a hasamra is, vagy kívűl a puncimra.. ráadásul utána rögtön fut kezet mosni.
És amivel a legjobban megbánt, hogy szex közben pózváltásnál, vagy amikor kicsúszik neki, akkor mindig mondogatja hogy fuuj milyen trutyis.
Modt undorodik tőlem szerintetek, vagy csak én reagálom túl? Előző barátom soha nem csinált ilyet..
Ne haragudj de a baràtod olyan mint egy kislàny... nyàvog a semmiért. Mikor együtt voltunk a baràtnőmmel imàdtam nyalni,szinte màr tökélyre fejlesztettem. Volt hogy 5 perc alatt elment csak nyelvvel. Pózvàltàskor meg mi a gond? Ha nem tetszik neki ne szexeljen. Gondolom nem kötelezed rá. Szerintem kölcsönös kényeztetésre lenne szükség,mert egy az,hogy van a tudat,hogy a màsiknak örömöt okozok. A màsik pedig az,hogy nem hinném,hogy ìgy kellően el tudnàd engedni magad és rendesen be is nedvesednél. :)
F/18
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!