Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Undorodna tőlem a barátom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorodna tőlem a barátom?

Figyelt kérdés

Már a kapcsolat elején kijelentette, hogy neki az orál nem igazán fér bele a szexbe. Ettől függetlenül én szoktam neki csinálni mert szeretem, de viszonzást nem kapok, mondjuk nem csinálok problémát mert tényleg kijelentette.

Viszont ujjazásnál pl. mikor kiveszi az ujját mindig beletörli a takaróba. Nem is baj ez, de olyan illúzióromboló. Tudom hogy nyálkás meg ilyenek, de pl. kenhetné a hasamra is, vagy kívűl a puncimra.. ráadásul utána rögtön fut kezet mosni.

És amivel a legjobban megbánt, hogy szex közben pózváltásnál, vagy amikor kicsúszik neki, akkor mindig mondogatja hogy fuuj milyen trutyis.

Modt undorodik tőlem szerintetek, vagy csak én reagálom túl? Előző barátom soha nem csinált ilyet..

2014. máj. 14. 09:08
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Mármint a farka lesz "trutyis"..
2014. máj. 14. 09:09
 2/20 Provenance ***** válasza:
100%
Kötelező partnerváltás, ez nem férfiból van , hisztizik a puncitól... OMFG..
2014. máj. 14. 09:09
 3/20 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem bírja a női nedveket. Elég furcsa, de nem normális az tuti.
2014. máj. 14. 09:11
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Többre mégy, ha erről vele beszélsz.
2014. máj. 14. 09:15
 5/20 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de a baràtod olyan mint egy kislàny... nyàvog a semmiért. Mikor együtt voltunk a baràtnőmmel imàdtam nyalni,szinte màr tökélyre fejlesztettem. Volt hogy 5 perc alatt elment csak nyelvvel. Pózvàltàskor meg mi a gond? Ha nem tetszik neki ne szexeljen. Gondolom nem kötelezed rá. Szerintem kölcsönös kényeztetésre lenne szükség,mert egy az,hogy van a tudat,hogy a màsiknak örömöt okozok. A màsik pedig az,hogy nem hinném,hogy ìgy kellően el tudnàd engedni magad és rendesen be is nedvesednél. :)

F/18

2014. máj. 14. 09:18
 6/20 anonim ***** válasza:

nem férfi!

30+F

2014. máj. 14. 09:19
 7/20 anonim ***** válasza:
Én örülnék már neki ha valaki össze trutyizná a szerszámom! ;) És nyalni is szeretem!
2014. máj. 14. 09:21
 8/20 anonim ***** válasza:
Ez nem normális dolog! Kérdezd meg töle,miért csinálja,és mond el,hogy téged ez mennyire zavar,elveszi a kedved az egésztöl. Egyébként vannak ilyen tisztaság mániás,betegségektöl félös emberek,de nem tudom pontosan mi a betegség neve.Pszichologushoz kellene fordulnia.
2014. máj. 14. 09:22
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Van némi fóbiája a nemi nedvekkel kapcsolatban. Van ilyen. Viszont rettentő b--kó dolog, hogy ezt mindig szóvá is teszi. Ezen jogosan akadsz ki, mert nagyon bántó tud lenni, szét fogja rombolni a szexuális énképedet, és komoly gondot fog okozni. Értsd: idővel elkezdesz görcsölni, és kvázi: nem mersz felizgulni sem, mert akkor ugye nedvesedsz és az fúj. Ennek véget kell vetni. Beszélj vele, és küld szakemberhez, és ha nem hajlandó akkor én a helyedben komolyan elgondolkodnék a kapcsolaton amig még nem tette gallyra a szexuális önbizalmadat. Mert ha már odáig eljutsz akkor neked is szakemberhez kell majd menned, feltéve, hogy a jövőben élvezni is akarod a szexet.
2014. máj. 14. 09:23
 10/20 Noydra ***** válasza:
Komolyan, minek nő az ilyennek?
2014. máj. 14. 09:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!