Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy még ma lefeküdjünk? Ráírok facebookon és hogyan tovább?
Egy ideje ismerem a fiút, aludtunk már együtt, volt csók, de mást nem engedtem. Viszont 3 napja nem bírok magammal, tombolnak a hormonjaim, egész nap fel vagyok izgulva, de nehéz ilyen állapotban a szombati nagy vizsgámra tanulni.
Arra gondoltam, hogy megkérdezem tőle, mivel eléggé nyomult, jelenleg pedig ő az egyetlen, aki bejön, hogy nincs -e kedve ma együtt csinálni valamit... Nyíltan nem merek rá kérdezni, viszont azt sem akarom, hogy váratlanul érje. Hogyan csináljam ügyesen, okosan?:D 3 napja róla fantáziálok, jó lenne már a beteljesülés.:D
22/L
Ler*bancozó, idióta válaszokat nem szeretnék kérni, köszönöm.
"Shut up and sleep with me, come on why don't you sleep with me?"
:D
Jajj de szeretem, amikor a nimfomán(iás) szavakat úgy használja valaki, hogy fingja nincs róla, hogy mit jelent...
Egyébként meg hívasd meg magad egy filmezésre, stb.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!