Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan érjem el, hogy még ma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy még ma lefeküdjünk? Ráírok facebookon és hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Egy ideje ismerem a fiút, aludtunk már együtt, volt csók, de mást nem engedtem. Viszont 3 napja nem bírok magammal, tombolnak a hormonjaim, egész nap fel vagyok izgulva, de nehéz ilyen állapotban a szombati nagy vizsgámra tanulni.

Arra gondoltam, hogy megkérdezem tőle, mivel eléggé nyomult, jelenleg pedig ő az egyetlen, aki bejön, hogy nincs -e kedve ma együtt csinálni valamit... Nyíltan nem merek rá kérdezni, viszont azt sem akarom, hogy váratlanul érje. Hogyan csináljam ügyesen, okosan?:D 3 napja róla fantáziálok, jó lenne már a beteljesülés.:D

22/L

Ler*bancozó, idióta válaszokat nem szeretnék kérni, köszönöm.

2014. máj. 14. 19:18
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Van róla fingom, kedves, szexuálpszichológus leszek, ha nagy leszek! ;D
2014. máj. 14. 19:25
 12/34 anonim ***** válasza:
Velem is megtehetnéd!
2014. máj. 14. 19:28
 13/34 anonim ***** válasza:
86%

Nekem egyszer írt egy lány.. fészen.

Ő csak egy :( szmájlit írt.

Én visszaírtam, hogy mi a baj?

Ő azt mondta, egyedül van és szeretne valakit maga mellé.

Kérdeztem, hogy hol van, azt mondta a mamájánál és szeretné ha meglátogatnám és szeretne lefeküdni velem.

Először köpni-nyelni nem tudtam, azt hittem szórakozik.

Nevettem is, hogy mi ez a szivatás, de csak bizonygatta, hogy most nagyon nagy szüksége lenne rám és ne haragudjak hogy zavart meg ilyenek de komolyan gondolja.

Aztán megkérdeztem tőle, hogy mi lesz ha elmegyek és azt mondta, azt majd akkor kitaláljuk de nagy szüksége van most rám, mint fiúra mert csak rám számíthat.

Hát bele mentem. És nem hazudott :)

Persze ez egy picit más sztori volt mert, mint utólag megtudtam, meg akarta csalni a barátját direkt :P És velem sikerült is, de én azt sem tudtam akkor még, hogy van barátja. Na de ez most mellékes, a lényeg, hogy valami ilyesmi szerintem bejön..

2014. máj. 14. 19:30
 14/34 anonim ***** válasza:
68%

Leszel, vagyis akarsz elnni...de nem vagy az még és tényleg nincs fingod róla mit jelent.. A nimfománia az komoly betegség és nem itt kérdeződködnél, hogyan szexelj valakivel, hanem a sikátorba rángatnál vmi idegen faszit, hogy leszopd...

Kérdésre a válasz: Irj rá, szia, micsinálsz? én eléggé unatkozom... Ha nem veszi a lapot, akkor kérdezz rá, hogy ráér-e és nincs e kedve csinálni valamit együtt.

2014. máj. 14. 19:31
 15/34 anonim ***** válasza:

Két ad hoc szcenárió:

1.

(Te)- Nem akarsz feljönni hozzám pihenni?

- Miről beszélsz?

- Hát, fáradt lehetsz.

- Merthogy?

- Egész nap a fejemben jársz.

2.

Nem jössz át ebben a rossz időben?

- Mit csinálunk?

- Hát... majd csak eszünkbe jut valami...

(vagy)

- Ha idejössz, megsúgom.

2014. máj. 14. 19:33
 16/34 Költőnő? ***** válasza:
37%
off, ha tényleg annak készülsz, akk valóban nézz utána a nimfomániás szó jelentésének.
2014. máj. 14. 19:34
 17/34 anonim ***** válasza:
Mégis mi nem tetszett a válaszomban ?-.-
 18/34 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi:DDD Kedves vagy, hogy energiát fektettél ennek az üzenetnek a megírásába, de ez vhogy nem..:D
 19/34 A kérdező kommentje:
Héj hahó, már annak tanulok, tudom mit jelent, de nem hívhatom magam mókásan annak, ha 3 napja nem tudok kényelmesen ülni, mert ha a puncimat megnyomja valami már el kell intéznem magam? Ne provokáljatok már, viccelni se lehet, de komolyan? Hergeljetek fel és hátha elmegy a kedvem, h megcsináltassam magam és végre tudjak tanulni!:D
2014. máj. 14. 19:36
 20/34 Költőnő? ***** válasza:
am tényleg az a legegyszerűbb h közös filmezés...A többi már adja magát általában.
2014. máj. 14. 19:37
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!