Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha nem tetszenek a tipikus,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tetszenek a tipikus, kigyúrt, kockahasú szépfiúk, akkor baj van a szexualitásommal? 23L

Figyelt kérdés

Az akár macis, vagy kisfiús férfiakat szeretem. Átlagos, se túl izmos, se túl húsos testalkattal. Arcra a kevésbé szőrös, aranyosabb arc tetszik.

Én testalkatilag nem vagyok molett, se túl vékony. Adok magamra, szeretek sportolni, de én nem szeretem az izmos, kigyúrt férfiakat. Nem fura ez? Vagytok így még lányok?

Köszi a válaszokat, és nem kérek privátot légyszi.:)

2014. máj. 15. 09:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
78%
Azt csinálsz, amit akarsz. Senkit nem érdekel. Csak ezen az oldalon pörögnek azon a sztereotípián, hogy bizony Ez kell a nőnek. Lószart. Mindenki olyan férfia farkán táncoljon, akit szeret, aki viszont szereti, stb stb.
2014. máj. 15. 09:04
 2/19 anonim ***** válasza:
62%

Én személy szerint ugyan így vagyok. Nem szeretem a kigyúrt férfiakat, inkább akiken van egy kis húsi. :)

20L

2014. máj. 15. 09:05
 3/19 anonim ***** válasza:
22%
nem érdekel
2014. máj. 15. 09:16
 4/19 anonim ***** válasza:
87%

Én személyesen mégcsak ismerni se ismerek olyan nőt, akinek ez a testalkat annyira bejönne. A túl izmos engem személy szerint még taszít is (pláne ha még kopasz is hozzá)

29n

2014. máj. 15. 09:29
 5/19 anonim ***** válasza:
3%
Nem való neked senki se :)
2014. máj. 15. 09:54
 6/19 anonim ***** válasza:
62%
nálam árnyékba lennél mikor örömet szerzel
2014. máj. 15. 10:02
 7/19 anonim ***** válasza:
80%
Ez teljesen normális. 21F
2014. máj. 15. 10:04
 8/19 anonim ***** válasza:
61%

Nekem se tetszettek ilyen férfiak sose.

De 23 éves vagy, most komolyan itt tartasz még, hogy ilyen közhelyekhez méred magad, hogy ennek kéne tetszenie? Nem bántásból mondom, de inkább emiatt látom, hogy valami probléma lehet.

23L

2014. máj. 15. 10:13
 9/19 Andrea Henrietta ***** válasza:

Ez cseppet sem fura. Ez azt jelenti, hogy küö0nbözöl másoktől, de ez nem baj. Nekem is eddig folyton kisfiús, "van mit fogni rsajtuk" barátaim voltak, és imádtam őket. (Bár egyszer kipróbálnám...) De eddig főleg a viselkedésük miatt nem jöttem össze hasonlókkal. A legtöbb kigyúrt fenegyerek általában kőbunkó és/vagy folyton a konditermekben lóg... Eddig még nem találkoztam egy normálissal sem...

Minden ember más, így máshoz vonzódik. És ez így van jól. Nincs veled semmi baj.

2014. máj. 15. 10:13
 10/19 anonim ***** válasza:

A fent vázolt típusú fiú vagyok.

Jó a humorom, nem kell félteni ha beszélgetésről van szó. Nyitott vagyok, közvetlen, és mégis mindig ott végzem, hogy, annyira cuki vagyok, meg jó fej, de ő annyira de szerelemes a... és itt mindig valami tahó, bunkó, farok előz be. Aztán nekem sírja el, hogy mennyire bunkó, megcsalta, megütötte, semmibe veszi, buta mint a föld, stb. És meg vannak lepve ha ezek után lassan leépítem az ilyen ismeretséget.

Akkor ha a külsőmmel nincs gond és ha még azt is megkaptam, hogy bennem valahol mélyen el van veszve egy nő, mert annyira meg tudom érteni a nőket, akkor miért mégis a vékony, sportos, bunkó, nemtörődöm srácok varrják le előlem ezeket a lányokat? És nem üres fejű butuska libákról beszélünk.

2014. máj. 15. 10:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!