Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha nem tetszenek a tipikus,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tetszenek a tipikus, kigyúrt, kockahasú szépfiúk, akkor baj van a szexualitásommal? 23L

Figyelt kérdés

Az akár macis, vagy kisfiús férfiakat szeretem. Átlagos, se túl izmos, se túl húsos testalkattal. Arcra a kevésbé szőrös, aranyosabb arc tetszik.

Én testalkatilag nem vagyok molett, se túl vékony. Adok magamra, szeretek sportolni, de én nem szeretem az izmos, kigyúrt férfiakat. Nem fura ez? Vagytok így még lányok?

Köszi a válaszokat, és nem kérek privátot légyszi.:)

2014. máj. 15. 09:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem, te csak egy igazi nő vagy. :) Ugyan nem egy barátnőm volt már, de amikor megkérdeztem lány ismerőseimet, rendre kölyökképűt mondanak rám, letisztult formákkal. S alkatra is inkább a minimálisan macisabbak közé sorolnak. Persze igen magas is vagyok, tehát nem jön ki a macisság, csak épphogy. ;)
2014. máj. 15. 10:29
 12/19 A kérdező kommentje:

A magas macis a legjobb.:)

Köszi mindenkinek a választ!

2014. máj. 15. 10:37
 13/19 anonim ***** válasza:
Te a visszamaradottakat szereted ennyi, semmi gond nincs ezzel.
2014. máj. 15. 12:05
 14/19 anonim ***** válasza:
Mérd meg, nincs e lázad?!
2014. máj. 15. 12:13
 15/19 A kérdező kommentje:
Te jó ég milyen vélemények.... :D Miért lenne visszamaradott egy olyan testalkat, ami nincsen természetellenesen szétgyúrva?
2014. máj. 15. 14:41
 16/19 anonim ***** válasza:
Na bmeg, végigolvastam majdnem a kérdésed és ott derül ki, hogy lányokhoz szól. ne félj, nem írok privátot, nehogy belehalj, szegényke.
2014. máj. 15. 15:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Magas is vagyok meg macis is akkor én vagyok a legjobb :-)
2014. máj. 15. 15:48
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem halnék bele a privátba, csak nincs kedvem hülyeségekre válaszolni meg itt ismerkedni. De hogy miért támadtok itt ennyien, azt nem értem....
2014. máj. 15. 15:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Mert be jön mindenkinek az izlésed.
2014. máj. 15. 16:40
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!