Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik! Ha valakivel szexkapcso...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ha valakivel szexkapcsolatban vagytok, később nem alakul ki valamivel komolyabb dolog?

Figyelt kérdés

Ha nem akartok komoly kapcsolatot, de mégis fenn tartotok egy ilyen testiségen alapuló kapcsolatot... a végén nem néztek úgy a nőre, hogy értitek :D

voltatok már így?

2014. máj. 15. 13:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Voltam már így! Tetszett is és meg is szerettem de ő nem akart többet. :(
2014. máj. 15. 13:35
 2/13 Balázs2107 válasza:
Én esetem.... Játszottam egy lánnyal! Volt sex minden ami kell.2évig játszottam vele nem szerettem nem is tetszett.Már nem játszom vel nem része az életemnek de a lelkem széthasad, mert mikor megtalálta a boldogságot, én akkor vesztettem el a boldogságomat!.... Egy életre ha csak nem történik valami. A válasz benne van de ahoz, hogy kialakuljon a nőnek tenni kell.
2014. máj. 15. 13:39
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem. Már az első alkalommal kiderül, hogy az egészben több van, vagy csak szex. Szexkapcsolat nem kell, arra bármikor bárki található.
2014. máj. 15. 13:41
 4/13 A kérdező kommentje:
13.41! kifejtenéd? :) itt a szexen belül mit kell nézni, hogy tényleg nem akar e többet?
2014. máj. 15. 13:42
 5/13 anonim ***** válasza:
Mit kell ezen túlragozni? Első szex után felvállalt, mint barátnő, mint társ mindenki előtt, vagy a többedik után sem?
2014. máj. 15. 13:48
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem feküdtünk még le. Húzódik ez a dolog egy jó ideje. mint szeretőt felvállalna... de kapcsolatot senki nem akar. :)
2014. máj. 15. 13:51
 7/13 anonim ***** válasza:
Akkor köszönj el szépen tőle:)
2014. máj. 15. 14:01
 8/13 A kérdező kommentje:

Igazából mások eseteire vagyok kíváncsi..

Várom mások tapasztalatait is! :)

2014. máj. 15. 14:22
 9/13 anonim ***** válasza:

Csatlakozom #2 Balázshoz!

Ki tud alakulni valami. A szex 50%-ban a jó kapcsolat alapja. Lehet hogy ezt a partnered még nem tudja, nem látta be, de később biztos belátja, és bánni fogja, hogy nem akart többet.

Én is kerültem hasonló cipőbe. A lány azt mondta, hogy elég ő többet akar és ha nem lesz több nem lesz szex sem.

Sajnos még fiatal voltam és a nemet választottam, amit már nagyon nagyon bánok.

2014. máj. 15. 14:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Változó. Van, ahol igen, van , ahol nem. Az a szívás, amikor csak egyik oldalról alakul ki ilyesmi. De azért lefeküdni valakivel és szexkapcsolatban lenni, hogy később talán hátha akar tőled valamit ,az badarság.
2014. máj. 15. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!