Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Titeket vonzanak a pénzes pasik, külsőtől, belsőtől függetlenül?
Nos, mivel mindig is többen érdeklődtek iránta, és soha nem a legpénzesebbet választottam, úgy gondolom, egyértelmű erről a véleményem.
Mikor a férjemmel megismerkedtem, nem ő volt az egyedüli, aki meg akart hódítani, de ő volt egyedül, akinek még saját kocsija sem volt (mondjuk nekem sem), busszal járkáltunk egymáshoz, mégis ő lett az, akibe beleszerettem.
Ez nem azt jelenti, hogy ellene lennék a pénznek, egyszerűen nem azt veszem alapnak egy kapcsolatban. Túl érzelmes típus vagyok, nagyon igénylem a szeretetet és hogy a párom egyben a legjobb barátom is legyen, hogy nagyon-nagyon szoros kapcsolat legyen közöttünk. Ezt nálam nem pótolja semmilyen luxus.
Gáz, ha egy férfi a pénzével akar érvényesülni, nőt találni...
Ha nem teszik, nem szimpi, teljesen más életre vágyik, rég nem érdekel, és még azt sem tudom pénzes-e vagy sem...
Na úgylátom álszent,sunyi szövegből még ma is bőven kijut mindenkinek. Minket talán becsaphattok, de magatokat soha...
15:47 legalább őszinte volt, ő zöld kezet kapott.
"Nyugodtan le lehet pontozni!"
Megtörtént.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!