Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Titeket vonzanak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Titeket vonzanak a pénzes pasik, külsőtől, belsőtől függetlenül?

Figyelt kérdés
Vagy azért számítanak valamit a külső és belső értékek is? Nyugodtan lehettek őszinték, használjátok ki az oldal anonimátását.
2014. máj. 15. 15:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az undorító pénzes pasi olyan, mint kutyaszaron a napfény.
2014. máj. 15. 16:11
 12/16 anonim ***** válasza:

Nos, mivel mindig is többen érdeklődtek iránta, és soha nem a legpénzesebbet választottam, úgy gondolom, egyértelmű erről a véleményem.

Mikor a férjemmel megismerkedtem, nem ő volt az egyedüli, aki meg akart hódítani, de ő volt egyedül, akinek még saját kocsija sem volt (mondjuk nekem sem), busszal járkáltunk egymáshoz, mégis ő lett az, akibe beleszerettem.

Ez nem azt jelenti, hogy ellene lennék a pénznek, egyszerűen nem azt veszem alapnak egy kapcsolatban. Túl érzelmes típus vagyok, nagyon igénylem a szeretetet és hogy a párom egyben a legjobb barátom is legyen, hogy nagyon-nagyon szoros kapcsolat legyen közöttünk. Ezt nálam nem pótolja semmilyen luxus.

2014. máj. 15. 16:22
 13/16 anonim válasza:
Szerintem nem hátrány nyilván ha 1 pasinak van pénze, de az nagy baj lehet, hogyha azt hiszi, hogy gazdag és bármit megtehet a lánnyal.. és nem a pénzen múlik a szerelem, legalábbis nálam.
2014. máj. 15. 16:48
 14/16 anonim válasza:
A szomszédom most jár a harmadik feleségénél. Ez a mostani pont fele annyi idős mint ő maga. A férfi gazdag nem csinálnak semmit csak csavarognak. A férfi iszik , kövér egyik szemére vak , gondolom a csinos fiatal lány első látásra beleszeretett a belső értékei miatt.
2014. máj. 15. 17:15
 15/16 anonim ***** válasza:

Gáz, ha egy férfi a pénzével akar érvényesülni, nőt találni...

Ha nem teszik, nem szimpi, teljesen más életre vágyik, rég nem érdekel, és még azt sem tudom pénzes-e vagy sem...

2014. máj. 15. 17:51
 16/16 anonim ***** válasza:

Na úgylátom álszent,sunyi szövegből még ma is bőven kijut mindenkinek. Minket talán becsaphattok, de magatokat soha...

15:47 legalább őszinte volt, ő zöld kezet kapott.

"Nyugodtan le lehet pontozni!"

Megtörtént.

2014. máj. 15. 19:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!