Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fordítva csinálom a popószexet óvszerrel akkor kevesebb esélye van hogy elkapok valamit?
Figyelt kérdés
Tehát hogy a herém ne érjen a puncijához. Tehát hogy ő kutyapózban van én meg háttal állok neki és fentről lovaglom.2014. máj. 15. 16:00
2/9 anonim válasza:
Most ezt csak én nem tudom elképzelni?
3/9 anonim válasza:
fél attól, hogy a tökei lekoccoljanak a muffal, ezért kvázi ráül a csaj hátára. El ne törtd a pöccsödet ombre...
4/9 A kérdező kommentje:
nem
2014. máj. 15. 16:03
5/9 anonim válasza:
Én sem tudom elképzelni xD Nekem ez úgy jött le, hogy a kérdező háttal van a csajnak, aki kutya pózban van és fejen állva próbálja bedugni a csajnak.
6/9 Naif_Hazazi válasza:
hát, nekem van fantáziám, de ezt a kámaszuta kezenállás meg cigánykerekezés közbe szexelsz dolgot énse birom elképzelni:D
7/9 A kérdező kommentje:
jaj talpon állsz háttal a csajnak behajlított lábbal..
2014. máj. 15. 16:18
8/9 anonim válasza:
miért nem érhet a heréd a puncijához?
ha már szexelsz vele? ...
9/9 anonim válasza:
Fordítva?Nyald a seggem ordítva!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!