Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, van akit nem zavarna, hogy hájas a hasam? (képpel)
2014. máj. 15. 17:40
11/23 anonim válasza:
nekem mensi előtt simén ilyen a hasam, amúgy meg nem. nem lehet h neked is csk meg kell h jöjjön? mondjuk én sportolok, és te?
12/23 anonim válasza:
szerinte is sok a felesleg.
zsírleszívás kellene neked, hisz ha fogyni akarsz, akkor a hasad megereszkedik, szal itt tuti plasztikai műtét is szükséges lesz maj
13/23 anonim válasza:
és simán bevállalnálak, persze csak egy két alkalomra, de ismered a mondást: nagy kufferba jó pakolni, csak szégyen vele utazni.
na ez valahogy igaz a hasadra is. remélem érted/értitek :D
14/23 anonim válasza:
zsírleszívás? miről beszélsz? láttam már sokkal több felesleggel rendelkező embereket, és simán lefogytak, nem kellett leszívás meg stb, jó hogy nem küldöd már plasztikai műtétekre is mindjárt, ami méregdrága...
15/23 Költőnő? válasza:
Sima mozgással fokozatosan le lehet zúzni.
Semmilyen műtét nem kell ide, ne beszéld már hülyeséggel tele a fejét.
17/23 anonim válasza:
Valamennyire zavarna. De a személyiségedtől függ az egész. Ha egyébként iszonyat jó fej lennél, akkor nem érdekelne egy ponton túl.
18/23 anonim válasza:
Zavarna. A cicid viszont nagyon szépnek néz ki a képen.
19/23 anonim válasza:
Kicsit le kéne fogyni, bár a cickód az nagyon jóóóó.
Amúgy így is dugnálak, ha az enyém lennél...én se vagyok egy nádszál...
20/23 anonim válasza:
szóval mikor mehetek? mert tényleg bevállalnálak ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!