Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Zavar az titeket, ha az első randin mindenki magának fizeti pl. a mozit, vagy a kínait?
"Nem a pénzről van szó, hanem az elvekről..."
Hát én akkor is azon az elven vagyok, hogy az én pénzem az én pénzem, az XY pénze meg az övé, és fizetgessük egymás dolgait akkor amikor már minimum közelebbi barátok vagyunk. Előtte meg ne, mert ahogy valaki írta, semmi közünk egymáshoz.
Na meg ahogy te írod, "a nőnek illik viszonoznia". Na és ha én nem akarok viszonozni semmit? Csak illemből nem fogok vele minimum még egyszer találkozni, hogy viszonozhassam a kedvességét. Lehet egyáltalán nem akarok majd jelentkezni a randi után, a hívásait is inkább kinyomom majd.
Inkább ne legyen semmi "illem" meg kötelezettség amikor alig ismerjük még egymást a másikkal. Fizesse mindenki a sajátját aztán ha olyan rémes volt a randi, akkor mindenki tűnjön el egy szó nélkül de nyugodt lelkiismerettel.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!