Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexparner kerdes, beleszerettem a parnerembe fel ev elteltevel?
Figyelt kérdés
azt erzem hogy mar hianyzik ha nem minden heten tudunk talizni, szomoru vagyok ha lemondja vagy ha nekem jon kozbe valami, nyugtatot is szedek mar sajnos,mert sokat sirok miatta meg az o parja miatt, en nem lehetek vele soha.
25/L
2014. máj. 16. 12:46
1/15 anonim válasza:
Szegénykém, a párja miatt nem lehet teljes értékű kapcsolatod a szexpartnereddel? :(
2/15 anonim válasza:
Uhh nagyon belemerültél! Ha már nyugtató is kell!
4/15 anonim válasza:
Ennyire csúny nő vagy, hogy egy szinglinek sem kellesz? Légy szíves, ne mondd, hogy "de nekem csak ő kell, csak ő vele jó minden, mert ez társfuggosegre utal, s mellesleg nem is igaz". Csak ezen oldalon talalhatnal minden ujjadra dugópajtit. :))) Na most kezdtelek el sajnálni...
5/15 anonim válasza:
Vagy kilépsz ebből a kapcsolatból, vagy te is keress magadnak másik pasit is.
6/15 A kérdező kommentje:
neki es nekem is van kapcsolatunk.
de nekem o kellene parnak
2014. máj. 16. 12:58
7/15 anonim válasza:
gratula -.-
Szerintem hagyd ott mindettőt és keress valaki újat. Gondolod, hogy ha félév alatt nem kellettél neki, akkor majd most..?
8/15 anonim válasza:
Így jár az a hülye, aki szexpartnert tart és nem szerelmi alapú a kapcsolata.
9/15 anonim válasza:
6 Nem kívánságműsor:)Most sajnáljalak, vagy ráér?:D
10/15 anonim válasza:
Mindketten nyitott kapcsolatban vagytok, vagy csaljátok a párotokat mindketten? Valószínűleg esze ágában sincs otthagyni a párját miattad, hisz így jó neki. Te beleszerettél, így jártál. Most vagy elfelejted, vagy csapsz egy nagy botrányt, hogy minden kiderüljön, és reménykedhetsz, hogy az illető nálad fog kikötni, bár szerintem tutira nem fogtok összejönni. Sajnálom, de így gondolom.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!