Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(hosszú, bonyolult, de kérlek titeket) Másfél évig voltunk együtt. Másfél év után találkozott egy bulin egy sráccal, akihez elkezdett vonzódni. Egyre inkább úgy érezte, hogy szereti a srácot, ezért beleegyeztem a nyitott kapcsolatba, válaszolnátok?
Másfél év együttlét után, a barátnőm, aki azóta az exem, egy kerti partiban, ahol nem voltam ott, kicsit bepiált és egy srác elkezdte fűzni. (ez volt kb másfél hónapja, kicsit talán több)
A srác fűzte, fűzte, csókot is akart, de az exem csak mondta, h ö nem tesz ilyet mert vagyok neki én. Végig ellenállt a srácnak és nem is történt semmi.
Másnap nekem elmondott mindent, és azt is, h megfogta ez a srác, nem tudja miért.
Végül odáig fajult a dolog, hogy később azt mondta, h nem tudja, eldönteni h szeret-e engem. Ez a megismerkedésük után volt egy héttel kb) De szerinte csak arról van szó, h az újdonság kell neki, nem több, de nem tudja, h mi legyen. Aztán végül felajánlottam, h ok, akkor legyünk nyitott kapcsolatban, mind a kettőnk azt csinál, amit akar, de lelkileg sosem csaljuk meg egymást.
El is voltunk így egy hétig kb. amikor rájött, h beleszeretett a srácba. Ez tartott pár napig, aztán kiderült, h rájött, sosem tudná szeretni, mert barátnak jobb, mint szeretőnek, amit csak 1x csináltak, de az sem volt a legjobb, bár lehet, hogy azóta az is megy nekik. Többnyire inkább csak moziba mentek, meg sétálni. De azóta ott tart, h tudja, nem kell neki az a srác, de a kavarás az kell neki, mert másfél évig csak én voltam neki és most akar egy kis szabadságot, de mindezt úgy, hogy én is megmaradok neki, de kavarni akar azzal az egy sráccal.
Odáig fajult ez a dolog, h már úgy érezte jobban akar, mint amennyire nem, de mégis teljes szabadságot akar. Elmegy külföldre dolgozni, 2-3 hónapra addig letisztul nála, h mit akar és ha visszajön, akkor sanszos h újra normális kapcsolatot akar.
Ezt tanúsította több cselekedetével is. Például megleptem suli után. Vártam rá náluk. Átbeszéltük amit kell, és elmondta, h szabadságot akar, de közben engem is mennyire szeret és milliószor elsírta magát. Aztán beszélgettünk másról is, végül visszatértünk a témára. Untam a töketlenkedést, úgyhogy kijelentettem neki, hogy vagy engem akar, vagy a srácot, vagy szabadságot, most döntse el. Mondta sírva, h nem tudja, stb, stb. Mondtam neki, h oké, akk szia és otthagytam. Mikor már sétáltam az utcán, futott utánam sírva, h ne haragudjak és nagyon szeret, nem akar elveszíteni, stb.
Aztán később, letisztázódott neki annyi, h a srác tényleg nem kell neki, max kavarásra, de az a helyzet, h ö inkább szabadságot akar, és nélkülem menne külföldre 3 hónapra, h szabad lehessen, csakis haverokkal, szabadon. De arról álmodozik, h miután visszajön, letisztázódik benne az, hogy tényleg én kellek neki és utána még feleségül is jönne hozzám, amit most is akar és szeret mindennél jobban és leélné velem az életét, csak hadd legyen 3 hónapig szabad, mert most neki ez kell. Ezért nélkülem menne inkább, hogy úgysem múlik el a szerelme irántam. Ezt mondja ö.
Én mondtam neki, hogy nem tehet félre mint egy kabátot, vagy akar, vagy többet ne beszéljünk és mindennek vége(ez volt kb egy hete). Úgy alakult, hogy nem beszéltünk pár napig.
Most csütörtökön elmentem hozzá és véglegesen kimondta, hogy igen, szakít velem, mert nem tudni miért, de nem akar velem lenni, már nem szeret. Pénteken megint elmentem hozzá, mert maradt nálam 1-2 cucca és elvittem azokat. Ekkor már az is kiderült, hogy azzal a gyerekkel már szexelnek is egy jó ideje, holott, engem nemrég hagyott el, olyan másfél év után, amit minden pár megirigyelhetne. Tényleg mindent megadtam neki, senki sem akarhatna harmonikusabb, tökéletesebb kapcsolatot, mint ami nekünk volt. Olyannyira kiegészítettük egymást, hogy korábban el sem tudtam volna ilyet képzelni. Nemrég szakítottunk, de ö máris mással szexel.
Még jóval korábban, miután megbeszéltük, hogy nyitott kapcsolatban leszünk, elkezdett kavarni a sráccal és szexeltek is, ami abban az esetben annyira nem bántott, meg mert volt, akiknek ez segített helyrehozni a kapcsolatát. Zavart, hogy mással szexel, de én is ezt csináltam és reméltem, ettől visszakapom, hogy másfél év hűség után kicsit szabadok leszünk. Miután szakított velem, kiderült, hogy egyáltalán nem hagyta abba a vele való összejárást, szexelést, hanem már gumi nélkül is csinálják.
Miközben én jelenleg - most már magányosan - a vizsgáimra készülök és fetrengek a mélységes csalódásban, ö már egy másik gyerekkel szexel. Milyen viselkedés ez? Nem az lenne a normális, hogy ilyenkor pihentetik a szexet és ismerkedésnél többre nem hajlandó, mert alig egy hónapja még velem szexelt. Közönségesen hangzik, ezért elnézést, de kb épp, hogy kihúztam a farkam belőle, máris egy másik farkat rakott magába, pedig a másfél év alatt egyáltalán nem ilyen volt. A végletekig hűséges volt és nagyon szerettük egymást. Most meg hirtelen, mintha nem is ö lenne, hanem valami lelketlen... Egyáltalán nem ilyen volt, annyira szerethető és csodálatos lány volt, végtelenül intelligens, el lehetett vele beszélgetni, ráadásul a szex is kimondottan jó volt mindkettőnknek, elmúlt már a rózsaszín felhő, de komolyan azt állítom, hogy nem volt egyetlen olyan dolog ami zavart volna benne, tökéletesen az a lány volt, akire minden pasi vágyhat. Mostmeg, úgy megváltozott, mintha nem is ö lenne. Nem akarom visszakapni, ilyen lány nem kell, azért tettem fel a kérdést, mert a viselkedését szeretném megérteni.
Nagyon szépen köszönöm annak, aki végigolvasta!
Két kérdésem lenne:
1. Mi a véleményetek a lány viselkedését illetően, a teljes történet alapján?
2. Milyen dolog az, hogy szakítás után egyből mással szexel? Nem inkább illene egy kicsit megtisztelnie az exét akivel gyönyörű másfél évet töltött, hogy egy kis ideig kibírja, hogy nem szexel? Vagy manapság ez már így megy? Egyik farokról azonnal a másikra?
A terjedelemért elnézést kérek, de nagyon hálás lennék, ha végigolvasnátok és válaszolnátok, mert ki tudja, veletek is megtörténhet.
Az én fejemben egy óriási kérdőjel van és csak pislogok, hogy mitől változhatott meg 180 fokban.
Szerintem ott rontottad el, hogy te mindig mentél hozzá.
Rossz tapasztalatod lett, nyilvánvalóan nem vagytok egymáshoz illőek, undorító ez a nőnemű lény a sok hiszijével, bizonytalanságával - mondom ezt nőként.
Jól jársz nélküle, de arra kérlek, ne ítéld el a többi lányt, mert vannak közöttük normálisak is.
Szerintem 8bár lehet, hogy hülyeség), lehet, hogy besokallt, lehet, hogy neki ijesztő volt ez a tökéletesség, elkezdett agyalni, aztán nem jó irányba haladt a gondolataival. Lehet, hogy beleunt a kapcsolatba, jött a srác, többet, szebbet ígért, aztán bele is egyeztetek egy nyitott kapcsolatba (ami személy szerint nekem abszurd, nekem senki ne csókolgassa, ne feküdjön le a párommal). Amikor belementél a nyitott kapcsolatba, mert egy srác tetszett neki, ennek gyanúsnak kellett volna már lenni számodra. Én úgy érzem kívülállóként, hogy volt 1 biztos, (Te), aki mindig ott volt a bajban, ha magányos volt, te ezt orvosoltad. és volt 2. az új izgalmas, aki a biztost nem szolgálhatta még ismeretség és idő hiányában, de új dolgokkal csábítgatta, ezzel felpiszkálva a fantáziát. Szóval nem tudta, hogy a biztos, vagy az izgalmas?
Hát kisírta ilyen-olyan dumával, hogy akar téged, de közben más is tetszik neki. Szóval miután kompromisszumot kötöttetek abban, hogy nyitott kapcsolat, már biztos volt benne, hogy játszadozhat, próbálgathatja a biztos vs. bizonytalant. Ha ebbe nem ment volna bele, akkor vagy veled marad, de egy ideig máshol fantáziál, vagy szakít, de akkor nem aláz meg, vagy megcsal, ami a jelen esetben megállja a helyét. Hát gondolta, így nem tud két szék közül a földre pottyanni.
Ilyenkor az a legbántóbb, hogy miért nem volt őszinte, ha a másfél évetek viszont szép volt, és annyira szeret? Ez tiszteletlenség. Én biztos, hogy megkérdezném, miért történt így, miért nem érdemeltél annyit, hogy őszinte legyen.
Nem készültél esetleg eljegyzésre?
Igen, az is lehet, hogy így játszadozott velem, hogy ne essen a két szék közé. És az is nagyon igaz, hogy mindig számíthatott rám.
De igen, igazából készültem eljegyzésre, csak kicsivel később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!