Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talalkoznak vele, de lany vagyok, hogy mondjam meg neki?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Van egy srac,akit nemreg ismertem meg,kb 20 km re lakik tolem,viszont en 300 km re odebb jarok egyetemre,s par napja o is eljott abba a varosba.Talalkoztunk,megcsokolt..aztan azt mondta a minap h jo lenne meg folytatni,en itthol vagyok most,o is,par km,kerdezte h nem megyek e arra,mondtam,hogy nem az a tipus vagyok,aki jar a fiuk utan.Most nem emliti,hogy talalkozna velem,nem ertem mi van most,mit tegyek,emlitsem meg neki,hogy miert nem jon o? Vagy hagyjam,ha akar jonni,akkor megmondja..vagy mi van ha tul felenk ahhoz?2014. máj. 16. 21:20
2/4 anonim válasza:
Mi van? Ezt valaki fordítsa le magyarra
3/4 anonim válasza:
Ez az állítólag egyetemre járó lány arról beszél hogy a fiú egyszer elment hozzá és jól elvoltak, de amikor a lány othon volt a srác megkérdezte nem e mwgy el hozzá. a lány erre azt felelte hogy "nem fog fiúk után rohangálni". A fiú ekkor úgy döntött hogy nem kell neki egy ilyen csaj aki folyton csak azt akarja hogy a srác ugráljon neki. És most a csaj aki állítólag egyetemre jár nem tudja hogy mi van. Pedig a válasz eggyértelmű.
4/4 anonim válasza:
Thank You, Mr Morgan Freeman:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!