Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kÍnos lesz az első estém vele ha. Megtudja milyen odalent a forma?
hát hol is kezdjem.talán ott hogy tuti nagy baromnak fogtok tartani de az én kis történetem a következő :
van egy fiú akivel ezelőtt 8 hónapja megismerkedtem .együtt voltunk 1 hónapig mire kijelentette kimegy németbe, mondtam rendben én megvarlak bár abba a pillanatban nem tudtam pontosan meddig .mai napig várok rá. azaz már 7 hónapja. most fog hazajönni 2 hét múlva. LÉNYEG h ez alatt a 7 hónap alatt mindent kibeszeltem vele.feldobodott a puncifajták is. mondta nem szereti a salatas nunit de ha szeretne a lányt akk átgondolná a dolgot... na a helyzet h ő nem tudja mai napig h nekem az van nem mertem elmondani..mi lesz ha haza jön és meglátja.. na akkor az ember így várja az együttletet vele :D a fiúról még annyit h nagyon foglalkozik a lány külsőjevel testével.. sokszor gondolkodom el h hagyjam e el h ne legyen meglepetés.de őszinten én szeretem és tudom h ő is.. sajnálom ha netán zavarossan írtam le de nagyon össze vagyok zavarodva. KÉRLEK TITEKET ADJATOK VALAMI TANÁCSOT! 19/L
Felszínes kretén, ráadásul olyan dolgokon akad fenn amin a legkevésbé kellene.
Szard le az igényeid és vetkőzz le előtte bátran. Ha fintorog akkor meg küldd el a p*csába.
Mi a túróért nem írtad le neki?
Már megbarátkozott volna vele eddig
Amúgy egy kretén. Nem a forma számít, hanem az odaadásod!
Én szeretem mindet! :)
Szerintem a legszebb punciformád van a világon!
Ha neki nem kellesz, keress meg bátran, istennőként foglak a tenyeremen hordozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!