Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Titeket zavar a kis cici? Én emiatt nem merem levenni a pólómat szex közben.
Figyelt kérdés
Csak úgy tudok együtt lenni a barátommal hogy melltartóban vagyok, vagy pólóban de melltartó nélkül. Nagyon kicsik a melleim, ha fekszek szinte nem is látszik és ezt nagyon szégyellem.
18/L
2014. jún. 18. 00:43
1/25 anonim 

válasza:

Én nem szeretem a kannákat és a tejcsárdákat. Kicsi és formás legyen. :) Szóval ne parázz, nyugodtan vedd le. :)
2/25 anonim 

válasza:

Először is, szégyenlem. Így írják. Másodszor is, mekkora? B-kosár megvan?
3/25 anonim 

válasza:

nem te azért, mert önbizalomhiányos vagy! ha nem lennél, akkor leszarnád mások véleményét, és úgy csinálnád, ahogy a legjobb neked.
am szép a pici cici.
4/25 anonim 

válasza:

és ő erről nem próbált meg lebeszélni? vagy egyszerűen levenni rólad? Nem értem. Ha kicsi, akkor is mell.. :D
5/25 anonim 

válasza:

"szégyellem" is jó, te nagyon okos!
7/25 WheneverYouWant 

válasza:

Nem nem zavar... igazából a közepes méretet szeretem de ha szeretek valakit akkor mind1. A probléma ott kezdődik hogy ez téged zavar ... Fűző, hálóing, szexi ruci a megoldás... Szépnek fogod érezni magad tőle és valószínűleg nem is kell sokat harcolnod érte hogy magadon hagyhasd...
8/25 A kérdező kommentje:
Igen, B kosaras melltartót hordok. ő megpróbálta szépen lassan levenni rólam, simogatta pólón/melltartón keresztül, de tudja hogy nekem ez nagyon kellemetlen, így nem erőlteti
2014. jún. 18. 00:58
9/25 anonim 

válasza:

Amikor a barátod belédszeretett, mekkorák voltak a melleid a mostani méretükhöz képest?
10/25 anonim 

válasza:

azt hittem valami AA xD
B az átlagos vékony csajoknál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!