Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FlucoHEXAL 150mg kapszula gombás fertőzésre, és Canesten hüvelytabletta mellett nemi életet lehet élni?

Az, hogy nem fáj meg nincs tünet, nem jelenti azt, hogy nincs gombád. Nekem hónapokon át tünetmentes gombám volt, rutinvizsgálatra mentem, ott derült ki, hogy súlyos kandidiázisom van, csak nem volt tünetem. Végül a 3. féle gyógyszer gyógyított ki belőle, az első kettő nem ért semmit. mert folyton kimutatható volt a kenetből a gomba, pedig nem volt tünetem.
Mellesleg férfiaknál teljesen tünetmentes, ergo lehet, hogy a párod péniszén is van, csak nincs tünet, ezért én azt javasolnám, hogy maximum óveszerrel szexeljetek, orál kizárva (óvszerben nem olyan élmény, de ezt gondolom tudjátok), és ha beszedte az összes tabit, utána mehet az orál is (férfiaknál szinte 100%, hogy a szájon át szedhető kapszula/tabi elmulasztja, nőknél ez neccesebb).
Tudom, bűn nehéz kivárni, de nekem 2 évig volt gombám meg minden bajom, szóval én már nem vállalnám be a gumi nélküli szexet meg orált a párommal akkor, mikor tudom, hogy beteg vagyok.
Canesten hüvelytabi után amúgy is ajánlott a hüvelyflóra visszaállító kúpok használata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!