Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » FlucoHEXAL 150mg kapszula...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FlucoHEXAL 150mg kapszula gombás fertőzésre, és Canesten hüvelytabletta mellett nemi életet lehet élni?

Figyelt kérdés
Gombás hüvelygyulladást állapított meg az orvos, kaptam rá Canesten hüvelytablettát (6db, esténként 1) és FlucoHEXAL keménykapszulát én és a párom is szedjük, 4 hétig, hetente 1db-ot. A canestent ma este fogom az utolsót elhasználni, eddig nem volt semmi a kezelés alatt, a kapszulából 1et már be szedtem, ő ma fogja az elsőt. Mikortól lehetne szeretkezni? A 4-4db tabi után, vagy a kupot ha elhasznaltam utana ovszerrel lehetne? Orálisan a kup után lehet ugye? :) köszönöm a válaszokat :)

2015. nov. 22. 11:10
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja, persze teljesen tünetmentes vagyok már, 2 nap után elmúlt a gombám, és már nem is érzékeny a hüvelyem körül sem, és máshol sem.
2015. nov. 22. 11:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem fáj meg nincs tünet, nem jelenti azt, hogy nincs gombád. Nekem hónapokon át tünetmentes gombám volt, rutinvizsgálatra mentem, ott derült ki, hogy súlyos kandidiázisom van, csak nem volt tünetem. Végül a 3. féle gyógyszer gyógyított ki belőle, az első kettő nem ért semmit. mert folyton kimutatható volt a kenetből a gomba, pedig nem volt tünetem.

Mellesleg férfiaknál teljesen tünetmentes, ergo lehet, hogy a párod péniszén is van, csak nincs tünet, ezért én azt javasolnám, hogy maximum óveszerrel szexeljetek, orál kizárva (óvszerben nem olyan élmény, de ezt gondolom tudjátok), és ha beszedte az összes tabit, utána mehet az orál is (férfiaknál szinte 100%, hogy a szájon át szedhető kapszula/tabi elmulasztja, nőknél ez neccesebb).

Tudom, bűn nehéz kivárni, de nekem 2 évig volt gombám meg minden bajom, szóval én már nem vállalnám be a gumi nélküli szexet meg orált a párommal akkor, mikor tudom, hogy beteg vagyok.

Canesten hüvelytabi után amúgy is ajánlott a hüvelyflóra visszaállító kúpok használata.

2015. nov. 22. 11:50
 3/4 A kérdező kommentje:
És milyen kúpot kéne használni a hüvelyflora visszaállítására?
2015. nov. 22. 19:46
 4/4 A kérdező kommentje:
És ha kenjük a péniszét Canesten krémmel és mellette a tablettát is szedi? Egyébként az orvos nem írt fel más kezelést, ezért voltam nyugodtabb, hogy ha nem mondta akkor gondolom elég, ha szedi a tablettát, csak tobb helyen olvastam, hogy Canestennel sem ártana kenegetni neki... De végülis a lényeg az, hogy hány tabletta beszedése után szeretkezhetünk. Koszonom elore, es amiket leirtál!
2015. nov. 22. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!