Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fetishek, és hogyan kezdődött?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fetishek, és hogyan kezdődött?

Figyelt kérdés
Olvastam egy beszámolót néhány embertől, hogy náluk milyen fetish van és az hogyan alakult ki. Nektek van valami kicsit "különc" dolog ami beindít?

2016. jún. 20. 10:50
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Kezdem:

Hogy kicsit feldobjuk a szexet párommal beszereztünk 1-2 játékot ami jól sült el (vibrátor és műfarok is).

Azóta a legjobb szexet akkor élem át, ha ezeket (és a rá vásároltakat) tudom használni páromon és így juttatom csúcsra. Néha jobban kielégülök mint a sima szexnél.

Talán azért alakult ki, mert teljesen más orgazmust okozott és én teljes egészében tudtam koncentrálni páromra és nem terelte el a figyelmemet az én élvezetem.

2016. jún. 20. 10:54
 2/13 anonim ***** válasza:
én szeretem a szub(alárendelt kisolgáltatott nőket, és a nagyon fiatlakat) f26
2016. jún. 20. 10:54
 3/13 anonim ***** válasza:
Van 1-2 ruha, ami beindít egy pasin :D
2016. jún. 20. 11:07
 4/13 anonim ***** válasza:
bejönnek a 16+ csajok :) budapesti, 39/F :)
2016. jún. 20. 11:41
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem a tűzoltó egyenruha amiért odáig vagyok. Ha minden jól megy talán lesz is majd részem ilyenben. Nem tudom hogyan alakult ki, nekem mindig is ők voltak a legszexibbek. 21/L
2016. jún. 20. 12:41
 6/13 anonim ***** válasza:
Szivdobogas, minden, ami a szívvel kapcsolatos, azonnal beindít
2016. jún. 20. 12:41
 7/13 anonim ***** válasza:
A nőkön a hosszú szárú zokni nagyon szexi nekem. Nem tudom hogy hogy alakult ki. :D
2016. jún. 20. 12:53
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Pici gyerekkorom (értsd minimum kiscsoportos óvodás korom) óta vannak a legkorábbi emlékeim. Amennyire emlékszem, már akkor erőteljesen foglalkoztatott a gondolat, hogy szép lányok megtapossanak. Olyan álmaim voltak, amikben a lány óvodástársaim óriásira nőnek, hogy bogár méretű vagyok hozzájuk képest, és rám lépnek.

A taposás fétis mindmáig megmaradt és persze minden alkalmat megragadok kiélni, - de hogy "hogyan kezdődött"... hát ezt a kérdést soha nem értettem. A fétis az nálam nem kezdődik, hanem van és mindig is volt.

2016. jún. 20. 12:53
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem tartozom már az ifjú korosztályba, 49 éves nő vagyok. Amióta az eszemet tudom, izgalaomba hozott a szívdobogás, már az iskolai orvosi vizsgálatokon benedvesedtem, amikor a szívemet vizsgálták fonendoszkóppal. Sokáig nem osztottam meg senkivel ezt a "fétisemet", titokban hódoltam neki, de inkább még titokban sem, miután férjhez mentem és gyerekeink születtek. Férjemmel szóba sem kerülhetett ilyesmi, merev, konzervatív ember, amúgy sem az intimitás bajnoka, szóval ezt a vágyamat szinte eltemettem…..volna, ha 30 éves koromtól nem kellett volna rendszeresen kardiológushoz járnom ritmuszavarral, billentyűproblémával. Minden kardiológiai vizsgálat a pokol és a menyország volt egyszerre: pokol, mert pokolian szégyenkeztem és menyország, mert annyira élveztem. Így ment az hosszú évekig, boldogtalan, élvezetmentes házasságban, némi erotikus örömet a rendszeres szívvizsgálatokban, no meg utána a fantáziálásokban és az önkielégítésben találva. 43 éves koromban fordult a kocka: szívinfarktust kaptam, intenzív osztály, rehabilitáció, félelmekkel és szorongásokkal vegyes gyönyörűség, hiszen mindenki az én szívemmel volt elfoglalva. Férjemmel az amúgy is elszürkült házasságunk megszakadt, én magam maradtam félig elhalt szívvel, ki nem élt vágyakkal, boldogtalanul, a rendszeres karidológiai kontroll miatt mindig félizgalomban. Ekkor kezdtem a neten e témában keresegélni, megismertem néhány szívdobogás fétises nőt és férfit, majd kettővel találkozgatni kezdtünk. Az egyik olyannyira érdekes, érzékeny és izgalmas férfi volt, s annyira meg tudtuk, s tudjuk a mai napig is élni együtt a fétisünket, hogy mára egy párt alkotunk, együtt lakunk, a szexuális életünk pedig kárpótol az elvesztegetett évtizedekért. Úgyhogy mindenkit biztatok: élje meg a titkos vágyait!
2016. jún. 20. 15:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem tartom ugyan fétisnek, de szeretem a szerepjátékokat. Mármint nem én öltözök be, hanem a nő. (Apáca, tanárnő, diáklány.) Hogyan alakult ki? Fene tudja, talán a tiltott gyümölcs szindróma.
2016. jún. 21. 11:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!