Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fetishek, és hogyan kezdődött?
Kezdem:
Hogy kicsit feldobjuk a szexet párommal beszereztünk 1-2 játékot ami jól sült el (vibrátor és műfarok is).
Azóta a legjobb szexet akkor élem át, ha ezeket (és a rá vásároltakat) tudom használni páromon és így juttatom csúcsra. Néha jobban kielégülök mint a sima szexnél.
Talán azért alakult ki, mert teljesen más orgazmust okozott és én teljes egészében tudtam koncentrálni páromra és nem terelte el a figyelmemet az én élvezetem.
Pici gyerekkorom (értsd minimum kiscsoportos óvodás korom) óta vannak a legkorábbi emlékeim. Amennyire emlékszem, már akkor erőteljesen foglalkoztatott a gondolat, hogy szép lányok megtapossanak. Olyan álmaim voltak, amikben a lány óvodástársaim óriásira nőnek, hogy bogár méretű vagyok hozzájuk képest, és rám lépnek.
A taposás fétis mindmáig megmaradt és persze minden alkalmat megragadok kiélni, - de hogy "hogyan kezdődött"... hát ezt a kérdést soha nem értettem. A fétis az nálam nem kezdődik, hanem van és mindig is volt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!