Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a csajommal, ha ki van kötözve? 19F
Én viszonylag gyakorlott vagyok ilyen játékokban, de a pisilés általában nem olyan egyszerű dolog: olyan szintű gátlás van az emberben, hogy "gyakorlás" nélkül nem tudja elengedni magát és elengedni a hólyagját.
Legalábbis szerintem a nők többségénél így van.
És a "nagyon durva" dolgokat illeti: vigyázz, ez mindenkinél más: lehet, hogy neked nem az, mondjuk 50-et csapni a puncijára, de neki meg egy is az. Szóval a kikötözős-durvulós dolgokat csak fokozatosan ajánlom!
7-es 10-es, 11-es nagyjából minden fontosat elmondott.
Mondjuk én mindig csodálkozom, mi a bánatot akar valaki a párjával, ha ösztönből, zsigerből nem mennek alap BDSM ötletek, hanem úgy kell megkérdezni a gyakorin, hogy mit csináljon. Az ilyen kérdésekre szoktam komolyan elkezdeni aggódni....
Szóval szerintem ne kapkodjátok el ezt a kikötözősdit, beszélgessetek róla még sokat, eleinte csak "játsszátok el" hogy ki van kötve, pld fogjon meg erősen egy széktámlát, és ne legyen szabad elengednie amíg a játék tart... Vagy jelképesen egy kendővel legyen oda kötve a keze, amit egy nagyobb rántással mégis le tudna szedni, de előbb ehhez engedélyt kelljen kérnie, aztán engedélykérés "helyett" vezessétek be a menekülőszót, stb.
A pisiléskontrollt (főleg eleinte) a fürdőkádban próbáljátok ki, a kezét meg simán tegye hátra, vagy csak a csuklóját kösd át egy szalaggal.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!