Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak a csajommal, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhai Bárány kérdése:

Mit csináljak a csajommal, ha ki van kötözve? 19F

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy nagyon durva dolgokat csináljak vele...és, hogy előtte megakar inni egy csomó vizet és ne pisiljen előtte 3 órával...mit csináljak vele?

2016. jún. 21. 07:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Én viszonylag gyakorlott vagyok ilyen játékokban, de a pisilés általában nem olyan egyszerű dolog: olyan szintű gátlás van az emberben, hogy "gyakorlás" nélkül nem tudja elengedni magát és elengedni a hólyagját.

Legalábbis szerintem a nők többségénél így van.

És a "nagyon durva" dolgokat illeti: vigyázz, ez mindenkinél más: lehet, hogy neked nem az, mondjuk 50-et csapni a puncijára, de neki meg egy is az. Szóval a kikötözős-durvulós dolgokat csak fokozatosan ajánlom!

2016. jún. 21. 09:59
 12/25 anonim ***** válasza:
65%

7-es 10-es, 11-es nagyjából minden fontosat elmondott.

Mondjuk én mindig csodálkozom, mi a bánatot akar valaki a párjával, ha ösztönből, zsigerből nem mennek alap BDSM ötletek, hanem úgy kell megkérdezni a gyakorin, hogy mit csináljon. Az ilyen kérdésekre szoktam komolyan elkezdeni aggódni....

Szóval szerintem ne kapkodjátok el ezt a kikötözősdit, beszélgessetek róla még sokat, eleinte csak "játsszátok el" hogy ki van kötve, pld fogjon meg erősen egy széktámlát, és ne legyen szabad elengednie amíg a játék tart... Vagy jelképesen egy kendővel legyen oda kötve a keze, amit egy nagyobb rántással mégis le tudna szedni, de előbb ehhez engedélyt kelljen kérnie, aztán engedélykérés "helyett" vezessétek be a menekülőszót, stb.

A pisiléskontrollt (főleg eleinte) a fürdőkádban próbáljátok ki, a kezét meg simán tegye hátra, vagy csak a csuklóját kösd át egy szalaggal.

2016. jún. 21. 10:40
 13/25 icu75 ***** válasza:
83%
A tele húgyhólyagot nem pisilés miatt kéri szerintem,hanem mert úgy a g-pontja érzékenyebb. Én ha nagyon fel vagyok izgulva nem tudok pisilni egyáltalán,meg kell várnom amíg lejjebb megy az izgalmi szintem. De ha szokott spriccelni akkor azért egy türcsit tegyél alá. (De az nem pisi)
2016. jún. 21. 11:16
 14/25 anonim ***** válasza:
48%
Semmit. Csuzlizd be az összes ablakot!
2016. jún. 21. 12:26
 15/25 anonim ***** válasza:
50%
Ha már ki van kötözve jó erősen utána menj le a haverokkal sörözni😃
2016. jún. 21. 12:30
 16/25 anonim ***** válasza:
23%
Amúgy meg, a barátnődet ültesd szépen a számítógép elé, és együtt olvassatok, tájékozódjatok a BDSM-ről. Kezdve a saját kérdésed alá írt válaszainkkal....
2016. jún. 21. 12:58
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Inkább engedd el mert ilyen fantáziátlan emberek csak kárt tudnak okozni.
2016. jún. 21. 14:12
 18/25 anonim ***** válasza:
37%
A kikötözött barátnőt be kell kötözni.
2016. jún. 22. 11:14
 19/25 anonim ***** válasza:
12%
Jaj Miquel, ez nem a te pályád, menj már vissza a vanilla topikokba! :D :D :D
2016. jún. 22. 11:16
 20/25 anonim ***** válasza:
42%
Ó, elnézést, nem volt kitáblázva, hogy ez a te személyes tulajdonod. Az sem, hogy Miquel nevű felhasználóknak tilos a belépés. Így aztán idemerészkedtem abban a reményben, hogy itt nem botlok beléd. :-))
2016. jún. 23. 10:47
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!